İstanbul 7 Ekim okullar tatil mi? 7 Ekim'de okullara tatil var mı?

İstanbul 7 Ekim okullar tatil mi? 7 Ekim'de okullara tatil var mı?

İstanbul'un Kurtuluşu olan 6 Ekim tarihi 2024 yılında Pazar gününe denk geliyor. İstanbul'da yaşayan öğrencilerde 6 Ekim resmi tatil mi sorusuna yanıt arıyor. Peki, 7 Ekim İstanbul'da okullar tatil mi?

Gündem

04.10.2024, 12:17

İtilaf Devletleri tarafından işgal edilen İstanbul'un Kurtuluşu olan 6 Ekim tarihinde çeşitli etkinlikler kapsamında kutlanıyor. Okullardaki öğrencilerde bu özel günün resmi tatil olup olmadığını merak ederken aynı şekilde İstanbul'da kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan memurlarda aynı sorunun cevabını arıyor. Peki, 7 Ekim Pazartesi okullar tatil mi?

Her yıl 6 Ekim tarihi İstanbul'un Kurtuluşu olarak anılan, İtilaf Devletleri donanmalarının 30 Ekim 1918 tarihinde imzalanan Mondros Ateşkes Antlaşması'na dayanarak 13 Kasım 1918'de Haydarpaşa önlerine demirleyip İstanbul'a gelmesiyle başlayan ve 6 Ekim 1923'te ise Şükrü Naili Paşa komutasındaki 3. Kolordu'nun İstanbul'a girmesiyle sonlanan bu tarihi olay çeşitli etkinliklerle yeniden anılıyor.

2024-2025 İBB burs sonuçları ne zaman? İBB bursu ne kadar oldu? İBB Genç Üniversiteli bursu 15 bin TL mi? 2024-2025 İBB burs sonuçları ne zaman? İBB bursu ne kadar... Haberi Görüntüle

6 EKİM RESMİ TATİL Mİ?

İstanbul'un Kurtuluşu resmi tatil olarak kutlanmamaktadır. Dini ve milli bayramlar dışında olan İstanbul'un Kurtuluşu nedeniyle 6 Ekim tarihi resmi tatil değildir. Pazar gününe denk gelen bu özel gün çeşitli etkinlerle kutlanacaktır.

İstanbul 7 Ekim okullar tatil mi

Kapalı Çarşı esnafı ayaklandı! Bu sefer kriz büyük Kapalı Çarşı esnafı ayaklandı! Bu sefer kriz büyük Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA 7 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul'un Kurtuluşu'nun 6 Ekim Pazar hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle İstanbul'daki öğrenciler 7 Ekim'de okullar tatil mi sorusunun yanıtını aramaktadır. Ancak böyle bir durum söz konusu olmadığından İstanbul'da 7 Ekim Pazartesi günü okullar tatil değildir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading