İstanbul Boğazında çarpışan gemiler hangi ülkenin?

İstanbul Boğazında çarpışan gemiler hangi ülkenin?

İstanbul Boğazı bir büyük felaketi daha ucuz atlattı. Boğazda iki gemi çarpıştı. Dümeni kilitlenen gemi kıyoıya sürüklendi ve kıyıdaki yerleşim alanlarına çarpmaktan son anda kurtuldu. Peki İstanbul Boğazında çarpışan gemiler hangi ülkenin?

Gündem

03.10.2024, 18:06

İstanbul Boğazı'nda iki gemi çarpıştı. Çarpışan gemilerin yük gemisi olduğu öğrenildi. Gemilerden birinin dümeni kitlenince kıyıya doğru sürüklendi. Kıyıdaki yalılara çarpması son anda enegellendi. İstanbul Boğazı Üsküdar açıklarında meydana gelen gemi kazası sonrası bölgeye çok sayıda römork sevk edildi.

Bu bölgeler havadan aşı atılacak! Bakanlık kritik açıklamada bulundu Bu bölgeler havadan aşı atılacak! Bakanlık kritik açıklamada bulundu Haberi Görüntüle

İSTANBUL BOĞAZ'INDA ÇARPIŞAN GEMİLERİN ADI NE?

Boğazda çarpışan ve kıyıya sürüklenen yük gemisinin adının Wisdom Line olduğu görüldü. Geminin burnunda ise Bunun Ace yazıyor. Geminin Panana bandıralı olduğu öğrenildi. 

Batum'dan Suudi Arabistan'a seyreden 80 metre boyundaki AYED-1 isimli kuru yük gemisi ile İspanya'dan Batum'a seyreden 180 metre boyundaki BUNUN ACE isimli dökme yük gemisi Üsküdar açıklarında çarpıştı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading