İstanbul Etiler Anadolu Lisesi’nde korku dolu anlar: Öğretmen, müdüre silah çekti

İstanbul Etiler’deki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir öğretmen tartıştığı okul müdürüne silah çekti. Silah patlamayınca dışarıya çıkan öğretmen, doldur boşalt yaptığı esnada silah ateş aldı. Öğrenciler hızla tahliye edilirken, öğretmen polis ekiplerince gözaltına alındı. Tartıştığı okul müdürüne silah çeken öğretmenin üzerinden ve çantasından 1 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet fişek ve 3 adet bıçak ele geçirildi.

Gündem

16.10.2024, 17:10

Son zamanlarda artan şiddet olayları toplumda büyük bir infiale yol açarken İstanbul Etiler’deki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde korku dolu anlar yaşandı. Bir öğretmen tartıştığı okul müdürüne silah çekti.

İddiaya göre; İstanbul Etiler'deki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Serdar A. ve okul müdürü arasında henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışma çıktı.

Yeni pandemi alarmı: O virüs iki ülkede daha görüldü: Tehlike çanları çalıyor! Yeni pandemi alarmı: O virüs iki ülkede daha görüldü: Tehlike... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN, OKUL MÜDÜRÜNE SİLAH ÇEKTİ

Çıkan tartışmanın ardından öfkeli öğretmen okula silahla geldi ve müdürü hedef aldı. Öğretmen, okul müdürüne silah çekti. Ancak silah patlamadı. Saldırgan doldur-boşalt yaptığı sırada silah ateş aldı.

Tunahan Develioğlu kimdir? Mozart adlı Tunahan Develioğlu tutuklandı mı? Tunahan Develioğlu kimdir? Mozart adlı Tunahan Develioğlu tutuklandı mı? Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN, GÖZALTINA ALINDI

Silahın ateş almasından sonra okuldaki öğrenciler büyük bir panik yaşadı ve koşuşturmaya başladı. Yaşanılan paniğin ardından öğrenciler tahliye edildi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, öğretmen gözaltına alındı.

Discord kapatıldı mı? Discord sahibi kim, hangi ülkenin? Discord kapatıldı mı? Discord sahibi kim, hangi ülkenin? Haberi Görüntüle

ÖĞRETMENİN ÇANTASINDAN ÇIKANLAR ŞOK ETTİ

34 yaşındaki S.A. isimli öğretmenin üzerinden ve çantasından 1 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet fişek ve 3 adet bıcak ele geçirildi. Yapılan araştırmanın ardından olaya adı karışan kişinin aynı okulda kadrolu öğretmen olduğu ve bir süredir mobinge maruz kaldığını iddia ederek olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Konu ile ilgili yürütülen soruşturma sürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading