İstanbul Fatih'te vahşice katledilen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'e son veda: Yakınları sinir krizi geçirdi

İstanbul'da 2 genç kızı katledip surlardan atlayan Semih Çelik adlı cani için cenaze töreni yapılmayacağı öğrenildi. Ayrıca katil Semih Çelik tarafından katledilen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Uzuner’in yakınlarının sinir krizi geçirdiği ve güçlükle ayakta durduğu görüldü.

Gündem

05.10.2024, 18:17

Dün yarım saat arayla tüyler ürperten iki kadın cinayeti işlendi. Tacizciler, hırsızların, uyuşturucu satıcılarının kol gezdiği ve günden güne tehlikeli olmaya başlayan mega kent İstanbul'da 19 yaşındaki Semih Çelik isimli cani, Fatih ve Eyüpsultan ilçelerinde iki kadını vahşice katlettikten sonra, Edirnekapı surlarından aşağı atlayarak intihar etti.

İki genç kızı gözünü kırpmadan canice öldüren Semih Çelik’in evinde arama yapan ekipler, içinde kara kalemle çizilmiş parçalanmış insan figürleri olan bir defter buldu.

Son dakika: KPSS ortaöğretim sonuçları açıklandı Son dakika: KPSS ortaöğretim sonuçları açıklandı Haberi Görüntüle

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Türkiye, kan donduran kadın cinayetlerini konuşurken Fatih'te surlarda intihar eden şüphelinin öldürdüğü Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner için bugün ayrı camilerde cenaze töreni düzenlendi.

Başı kesilip vücudu parçalara ayrılarak vahşice katlediken Ayşenur Halil için Fatih Camisi'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı. Törene, Uzuner'in yakınları, arkadaşları, İstanbul Valisi Davut Gül ile Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan katıldı. Namaz öncesi cami avlusunda bulunan İkbal Uzuner'in bazı yakınları fenalık geçirdi. İkbal Uzuner, cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliği Mezarlığı'na defnedildi.

Narin Güran cinayetinde dikkat çeken gelişme! 8 günlük kayda ne oldu? Narin Güran cinayetinde dikkat çeken gelişme! 8 günlük kayda ne... Haberi Görüntüle

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Boğazı kesilerek öldürülen Ayşenur Halil için de Gaziosmanpaşa Pazariçi Saadet Camisi'nde cenaze töreni yapıldı. Törene, Halil'in ailesi, arkadaşları, İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Gözen ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen de katıldı. Cenazesi kılınan namazından ardından Karlıtepe Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Polis ekiplerince her iki cenaze töreni için alanlarda geniş güvenlik önlemi alındı.

Bakan Fidan'dan BMGK'da Gazze ve Lübnan çağrısı: 'Artık bilinmeyen sulardayız' Bakan Fidan'dan BMGK'da Gazze ve Lübnan çağrısı: 'Artık bilinmeyen sulardayız' Haberi Görüntüle

''NE OLDU SANA ANNEM''

Ayşenur Halil'in annesi güçlükle ayakta dururken anne kızının tabutuna sarılarak 'Ne oldu annem' diye ağladı. Ayşenur'un yakınları da sinir krizi geçirip gözyaşı döktü. Cenaze Taşlıtarla Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kıyamete hazırlık! İbrahim Karagül Ortadoğu'daki son gelişmeleri değerlendirdi: Gazze ile Beyrut'la sınırlı kalmayacak Kıyamete hazırlık! İbrahim Karagül Ortadoğu'daki son gelişmeleri değerlendirdi: Gazze ile... Haberi Görüntüle

CANİNİN CENAZE NAMAZI İPTAL EDİLDİ

Öte yandan iki kadını öldürdükten sonra Fatih'te surlardan atlayarak intihar eden Çelik'in cenaze namazının, güvenlik sebebiyle iptal edildiği öğrenildi.

İşte cenaze namazından yürek burkan kareler...






Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading