Yandex Metrica

Sitede Ara

İstanbul göle döndü! Sağanak hayatı felç etti: Trafik yoğunluğu tırmandı

İstanbul göle döndü! Sağanak hayatı felç etti: Trafik yoğunluğu tırmandı

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda etkili olan sağanak yağış, birçok ilçede su baskınlarına neden oldu. Vatandaşlar ve araç sürücüleri zorlu anlar yaşarken, trafik yoğunluğu da önemli ölçüde arttı.

Gündem

08.09.2024, 14:58

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün İstanbul için yaptığı sağanak yağış uyarısının ardından, özellikle Anadolu Yakası’nda etkili olan yağmur, günlük hayatı olumsuz etkiledi. Kadıköy, Ataşehir ve Maltepe gibi ilçelerde su birikintileri meydana gelirken, birçok yol adeta göle döndü.

Özgecan Aslan'ın da çizmişti! Azeri asıllı ressam, Narin'in resmini duvara çizdi! Özgecan Aslan'ın da çizmişti! Azeri asıllı ressam, Narin'in resmini duvara... Haberi Görüntüle

ATAŞEHİR'DE SU BASKINLARI YAŞANDI

Sağanak yağış nedeniyle Ataşehir’in bazı caddelerinde yoğun su birikintileri oluştu. Sürücüler ve yayalar zor anlar yaşarken, bazı araçlar yolda ilerlemekte güçlük çekti. Özellikle ana arterlerde sürücülerin kontrollü olarak seyretmek zorunda kaldığı gözlendi.

6 Eylül Fitch Türkiye kredi notu ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Borsa kapanmadan Fitch Türkiye kararını açıklar mı? 6 Eylül Fitch Türkiye kredi notu ne zaman, saat kaçta... Haberi Görüntüle

TRAFİK YOĞUNLUĞU YÜZDE 40'A ULAŞTI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) verilerine göre, yağışın etkili olduğu saatlerde Anadolu Yakası’nda trafik yoğunluğu yüzde 40 seviyelerine yükseldi. Özellikle ana yollar ve kavşaklarda yaşanan su birikintileri trafiğin akışını olumsuz etkiledi.

Son dakika... İstanbul'da maymun çiçeği paniği! Bir kişi karantinaya alındı Son dakika... İstanbul'da maymun çiçeği paniği! Bir kişi karantinaya alındı Haberi Görüntüle

YAĞIŞLAR AKŞAMSAATLERİNDE DE DEVAM EDECEK

Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre, sağanak yağışların İstanbul genelinde akşam saatlerinde de etkisini sürdürmesi bekleniyor. Vatandaşların ve sürücülerin dikkatli ve tedbirli olması gerektiği vurgulandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading