İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Prof. Dr. Orhan Şen resmen duyurdu: Bu sene kış...

İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Prof. Dr. Orhan Şen resmen duyurdu: Bu sene kış...

İstanbul'da kar yağacak mı? Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen çok merak edilen o konuya cevap verdi. 

Gündem

27.10.2024, 17:10

 Meteoroloji Prof. Dr. Orhan Şen önümüzdeki günlerin hava durumuna ilişkin tahminini paylaştı.

Prof. Dr. Şen, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Güneşin ısıtma etkisi iyice zayıfladı. Güneş gittiği anda üşümeye başlıyorsunuz; çünkü radyasyon kaybı oluyor. Özellikle akşam 5'ten sonra kesinlikle montsuz dışarı çıkılmıyor İstanbul'da. Yani sonbahar kendisini gösteriyor. Baktığımız zaman sonbaharın bitmesine var ama yine de sıcaklıklar yüksek. Önümüzdeki 4-5 gün de bu şekilde gidecek.

Bugün TBMM'de görüşülecek! Kredi kartı vergisinden elde edilmesi beklenilen rakam belli oldu! Bugün TBMM'de görüşülecek! Kredi kartı vergisinden elde edilmesi beklenilen rakam... Haberi Görüntüle

"1 GÜN BİLE HAVADA GÖRSEK NE MUTLU BİZE"

Sıkı bir kış beklemeyelim. Sizin çocukluğunuzdaki kışlar bile İstanbul'a uzak ihtimal. İstanbul'da 1 gün havada kar görürsek ne mutlu bize. Neden sonbahar yağışlı bir mevsimken yağışsız geçiyor. Ekim çiftçiler için önemlidir. Toprak gerekli nemi alamadı. Önümüzdeki 1 hafta da pek ihtimal veremiyoruz. 5-6 gün yurtta yağış yok. Yağan yağmur yetersiz oluyor. 

Akşamları dışarı çıkarken yanınızda mont almalısınız. Gündüz hava açıksa gece de hava açık olur genelde. Bu gece soğumasından dolayı sis meydana geliyor. Karayolu ulaşımına vatandaşların dikkat etmesi gerekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading