Yandex Metrica

İstanbul'a sağanak vurdu! Rögarlar taştı, yollar göle döndü

İstanbul'a sağanak vurdu! Rögarlar taştı, yollar göle döndü

İstanbul'u etkisi altına alan olumsuz hava şartları bazı bölgelerde sağanak geçişlere neden oldu. Beylikdüzü ve Esenturt'un bazı noktalarında rögarlar taştı, yıllar göle döndü. Küçükçekmece tarafında ise bir caminin şadırvanını ve konferans salonunu su bastı. İşte detaylar...  

Gündem

21.09.2024, 13:43

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarının ardından, İstanbul'da sabah saatlerinde sağanak yağış etkisini gösterdi.

Kısa süreli etkili olan sağanak yağmur nedeniyle Beylikdüzü ve Esenyurt'un bazı noktalarında rögarlar taştı, yollarda göle döndü. Yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

Dijital tehditler bizi asla korkutamaz: Türkiye'nin USOM'u var! Siber kalemiz 7/24 teyakkuzda Dijital tehditler bizi asla korkutamaz: Türkiye'nin USOM'u var! Siber kalemiz... Haberi Görüntüle

CAMİYİ SU BASTI

Küçükçekmece'deki Hacı Mustafa Güllü Camii'nin şadırvan ve konferans salonu, rögarların tıkanması nedeniyle kanalizasyon suyu bastı.

Caminin dernek başkanı Ali Deniz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yağmur yağdığı zaman caminin tuvaletinin, şadırvanının ve konferans salonunun en az 50 santimetre suyla dolduğunu dile getirdi.

İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nin uyarısında göre, sağanağın akşam saatlerine kadar aralıklı ve yerel olarak etkili olması bekleniyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading