Yandex Metrica

İstanbul'da 120 bin TL'lik iPhone izdihamı! Geceden kuyruğa girdiler

İstanbul'da 120 bin TL'lik iPhone izdihamı! Geceden kuyruğa girdiler

Türkiye’de İPhone 16 almak isteyenler gece saatlerinden itibaren mağaza önünde beklemeye başladı. İstanbul'daki bazı mağazalarda iPhone 16'nın satışa sunulmasıyla, vatandaşlar geceden sıraya girerek uzun kuyruklar oluşturdu.

Gündem

20.09.2024, 12:13

ABD'li teknoloji markası Apple, yeni modeli olan İphone 16 serisini geçtiğimiz günlerde tanıttı. 

Ayrıca ABD'li teknoloji şirketi yeni akıllı saati Apple Watch Series 10, AirPods 4 ve AirPods Pro 2'ye getirilen işitme cihazı modu özelliğini duyurdu. 

Türkiye'de telefonun güncel fiyatı 65 bin TL'den başlayarak, 120 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Milli İstihbarat Akademisi eğitim hayatına başladı! İlk derse İbrahim Kalın katıldı Milli İstihbarat Akademisi eğitim hayatına başladı! İlk derse İbrahim Kalın... Haberi Görüntüle

EKRAN ÇİZİLMELERİNE KARŞI KORUMALI CAM

iPhone 16, özellikleriyle de dikkat çekiyor. iPhone 16, fotoğraf ve video çekmeyi kolaylaştırmak için cihazın yan tarafında yeni bir kamera kontrol düğmesi içeriyor.

Apple buna 'Kamera Kontrolü' adını veriyor.

Daha önce iPhone 15 Pro'ya özel olan aksiyon düğmesi de iPhone 16'da da bulunuyor ve sessiz düğmesinin yerini alıyor.

Apple, iPhone 16'nın ekranı çizilmelere karşı koruyan Apple'ın en sert camını içerdiğini söyledi.

iPhone 16, 6,1 inç ekran boyutuna sahip. iPhone 16 Plus ise 6,7 inç ekrana sahip.

Yeni Kamera Kontrol düğmesi dokunmaya duyarlı.

Arnavutköy'de gizemli cisim: Balıkçıların bulduğu cisim inceleniyor Arnavutköy'de gizemli cisim: Balıkçıların bulduğu cisim inceleniyor Haberi Görüntüle

GECEDEN KUYRUĞA GİRDİLER

Türkiye'de satışa sunulan iPhone 16, yüksek fiyatına rağmen büğyük rağbet görüyor. iPhone 16, İstanbul Üsküdar'da bulunan bir alışveriş merkezinde ve Kadıköy'deki mağazasında, saat 07.00'da satışa sunuldu. Vatandaşlar,  İstanbul'un çeşitli ilçelerinden gelerek, akşam saatlerinden itibaren mağaza önünde sıraya girmeye başladı ve uzun kuyruklar oluşturdu. 

17 ilde FETÖ'ye KISKAÇ darbesi: Çok sayıda şüpheli yakalandı 17 ilde FETÖ'ye KISKAÇ darbesi: Çok sayıda şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

''HER SENE AYNI BU SIRAYI YAŞIYORUZ''

Yeni çıkan modeli bir an önce satın almak istediğini belirten Ali Zaman isimli vatandaş, yaptığı açıklamada "16 Pro Max çıktı, bugün 20 Eylül onu almaya geldik. 179'uncu sıradayım, yapay zeka özelliğiyle tanışmaya geldik. Her sene 20 Eylül, 23 Eylül, 24 Eylül' de aynı bu sırayı yaşıyoruz. Ben Zeytinburnu'nda oturuyorum, Zeytinburnu'ndan buraya gece saat 23.30'dan beri sıradayım burada." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

1

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading