Yandex Metrica

İstanbul'da acı olay: Servis minibüsü 4 yaşındaki çocuğu ezdi

İstanbul'da acı olay: Servis minibüsü 4 yaşındaki çocuğu ezdi

Avcılar'da akrabalarıyla dışarı çıkan 4 yaşındaki Seyfican Taze, geri geri giden servis minibüsünün altında kalarak hayatını kaybetti.

Gündem

19.09.2024, 12:52

Akıllara durgunluk veren kaza İstanbul'un Avcılar ilçesinde geldi.

Avcılar'da halası ve kuzeni ile dışarıya çıkan 4 yaşındaki Seyfican Taze, sokakta geri geri gelen servis minibüsünün altında kalarak ezildi.

Son dakika... Erdoğan imzaladı: Kritik atamalar Resmi Gazete'de: Dört bakan yardımcısı değişti Son dakika... Erdoğan imzaladı: Kritik atamalar Resmi Gazete'de: Dört bakan... Haberi Görüntüle

KÜÇÜK ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Kaza sonrasında panikleyen kadının, çevredeki bir vatandaşın aracıyla yeğenini bir özel hastaneye götürürken kendi çocuğunu olay yerinde bıraktığı görüldü.

Hastaneye kaldırılan Seyfican Taze’nin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı açıklandı.

İzmir'de 2 kişinin akıma kapılarak ölümüne ilişkin davada yeni gelişme! Ara karar açıklandı İzmir'de 2 kişinin akıma kapılarak ölümüne ilişkin davada yeni gelişme!... Haberi Görüntüle

"BURADA HER HAFTA KAZA VAR"

Yaşanan kazayı gören ve sokakta yaşayan Nurettin Karakoç, "Burada devamlı yaşanan bir olay. Burada her hafta kaza var. Dünkü olay çok acı. Böyle bir acıyı Allah kimseye göstermesin, çok acı bir olay. Tedbirli olmak gerekiyor.

Ayrıca burada arabaları çok süratli de kullanıyorlar. 120 ile 150 ile geçiyorlar. Millet bizim şoförlüğümüz iyi bir şey olmaz diyor ama dün gördük neler olabileceğini, 4 yaşında bir çocuk öldü burada. Allah ailesine sabır versin." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading