Yandex Metrica

İstanbul'da bir kez daha faciadan dönüldü! Metrobüsün tekerlekleri seyir esnasında yerinden fırladı

İstanbul'da bir kez daha faciadan dönüldü! Metrobüsün tekerlekleri seyir esnasında yerinden fırladı

İstanbul'da toplu taşıma araçlarında yaşanan sorunlara bir yenisi eklendi Hemen hemen hergün teknik arıza ve kazalarla gündeme gelen İstanbul'da bu sefer de seyir halindeki metrobüsün tekerlekleri yerinden fırladı. 

Gündem

12.09.2024, 20:27

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun İBB başkanı olduğu günden bu yana İETT araçlarında yaşanan kazalar ve sorunlar hemen hemen hergün gündeme geliyor. 

Hergün yüz binlerce vatandaşın kullandığı Zincirlikuyu-Beylikdüzü metrobüs hattında faciadan dönüldü. Esenyurt’ta seyreden bir metrobüsün tekerlekleri yerinden fırladı. 

Sapphire AVM kapandı mı? Sapphire AVM kapandı mı? Haberi Görüntüle

METROBÜS KUYRUĞU OLUŞTU, VATANDAŞLAR YOLDA KALDI

Zincirlikuyu-Beylikdüzü seferini yapan metrobüsün Saadetdere durağında ortadaki iki tekerleği yerinden fırladı. Kopan tekerlekler nedeniyle faciadan dönülürken, durakta metrobüs kuyruğu oluştu.

Olay, saat 18.00 sıralarında Esenyurt’ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Zincirlikuyu-Beylikdüzü seferini yapan metrobüsün Saadetdere durağında ortadaki iki tekerleği yerinden fırladı. Yerinden çıkan iki tekerlek nedeniyle yolcular büyük panik yaşarken, şans eseri yaralanan olmadı. Öte yandan bir süre tek taraflı ilerleyen metrobüsler durakta uzun kuyruk oluşturdu. Arızalanan metrobüsten dolayı seferlerde aksama meydana geldi. Tekerlekleri fırlayan metrobüsün olay yerinden çekilmesiyle trafik normale döndü.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading