Yandex Metrica

Sitede Ara

İstanbul'da gıda toptancısında skandal görüntü! Savunması 'pes' dedirtti

İstanbul'da gıda toptancısında skandal görüntü! Savunması 'pes' dedirtti

İstanbul Avcılar'da bir gıda toptancısındaki denetimler sırasında son kullanma tarihi geçmiş, üretim yeri ve etiketi olmayan sucuk, et ürünleri, peynir, helva, zeytin ve zeytinyağları bulundu. Yapılan denetimin ardından iş yeri mühürlendi işletmeci ise yaptığı savunmada 'pes' dedirtti.

Gündem

14.09.2024, 11:20

İstanbul'un Avcılar ilçesinde Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda denetimine çıktı. Ekipler, gördükleri manzara karşısında şok oldu.

Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Tahtakale Mahallesi'ndeki bir gıda toptancısında denetim yaptı. Dondurucularda standartlara uymayan çok sayıda ürün olduğu tespit edildi. Ekipler, İlçe Tarım Müdürlüğü'ne bilgi vererek kapsamlı denetim için destek ekip istedi. İlçe Tarım Müdürlüğü'nden gelen görevliler, ürünleri tek tek kontrol etti. Denetimler sırasında ürünlerin birçoğunun son kullanma tarihinin geçtiği görüldü.

Kayıp Narin soruşturmasında yeni gelişme! Soruşturmanın seyrini değiştiren araba ilk kez görüntülendi! Kayıp Narin soruşturmasında yeni gelişme! Soruşturmanın seyrini değiştiren araba ilk... Haberi Görüntüle

SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜNLER BULUNDU

Vatandaşların yenmesi için dolaplara konulan kavurmaların son kullanma tarihinin 2023 yılı Şubat ayı olduğu ve çok miktarda benzer et ürünü bulunduğu tespit edildi. Derin dondurucuda veya saklama yerlerinde bulunan ambalajı bozuk, küflü peynir, zeytin ve helvalara el konuldu.

Bakan Tekin açıkladı! 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Bakan Tekin açıkladı! 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Haberi Görüntüle

İŞ YERİ MÜHÜRLENDİ

Dondurucuda istiflenen tabakların içinde nerede ve hangi koşullarda hazırlanarak paketlendiği bilinmeyen kıymaların olduğu görüldü. Hatay'dan getirildiği öne sürülen etiketsiz ve üretim bilgileri bulunmayan zeytinyağı şişe ve tenekelerinin incelenmesine de karar verildi. Ekipler, iş yerini de mühürledi.

15 Eylül bugün hangi takımın maçı var? Pazar günü kimin maçı var? 15 Eylül bugün hangi takımın maçı var? Pazar günü kimin... Haberi Görüntüle

'DOLAPTA YAZILAR SİLİNİYOR'

Denetim yapılan gıda toptancısındaki görevli, zabıta ve gıda mühendislerine "Dolapta yazılar siliniyor. Satıldığı zaman bunlara etiket yapıştırıyoruz" dedi. Görevli ayrıca son kullanma tarihi geçen ürünleri yanlışlıkla yeni ürünlerin arasında muhafaza ettiklerini de söyledi.



Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading