Yandex Metrica

Sitede Ara

İstanbul'da İETT otobüsü akaryakıt istasyonuna daldı: 1’i ağır 3 yaralı

İstanbul Avcılar'da İETT otobüsü, park halindeki araçlara çarptı. Kaza sonrası 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Gündem

27.07.2024, 12:52

İstanbul Avcılar'da sabah saatlerinde Tahtakale Mahallesi O-3 Kuzey yan yolda korkunç bir kaza meydana geldi.

Küçükçekmece istikametine seyir halinde olan Özgür K. idaresindeki İETT otobüsü, kontrolden çıkarak yol üzerinde aynı yönden giden başka bir araca ardından da park halindeki iki araca daha çarptı. Otobüs daha sonra petrol ofisinin tabelasına vurarak durabildi.

Çivi çakılamaz denilen Boğaz'a kaçak villa skandalında flaş karar Çivi çakılamaz denilen Boğaz'a kaçak villa skandalında flaş karar Haberi Görüntüle

1'İ AĞIR 3 YARALI

Kazanın ardından ihbar yapıldı. İhbarın ardından olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

Korkunç kazada, servis aracının içindeki bulunan 3 işçi yaralandı. Araçta bulunan yaralılardan birinin durumunun ağır, iki kişinin ise durumunun hafif olduğu öğrenildi.

Durumu ağır olan yaralı Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine kaldırılırken diğer iki yaralı ise Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

30 Ağustos bugün Adana'da otobüsler bedava mı? Şanlıurfa'da, Gaziantep'te toplu taşıma ücretsiz mi? 30 Ağustos bugün Adana'da otobüsler bedava mı? Şanlıurfa'da, Gaziantep'te toplu... Haberi Görüntüle

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Durumu ağır olan yaralının hayati tehlikesinin olduğu ve tedavisine devam edildiği öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri sürücü Özgür K.’yı gözaltına alarak hakkında “Taksirli Yaralama-Mala Zarar Verme’den işlem yapıldı. Yapılan incelemenin ardından kazaya karışan araçlar olay yerinden kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading