Yandex Metrica

İstanbul'da kadın kuaförleri pazar günü açık mı? Ankara ve İzmir'de bayan kuaförleri ve güzellik merkezleri pazar günü kapalı mı?

İstanbul'da kadın kuaförleri pazar günü açık mı? Ankara ve İzmir'de bayan kuaförleri ve güzellik merkezleri pazar günü kapalı mı?

İstanbul'da kadın kuaförleri pazar günü açık mı? Ankara ve İzmir'de bayan kuaförleri ve güzellik merkezleri pazar günü kapalı mı? Berberler ve kadın kuaförlerin haftanın bir günü zorunlu olarak kapalı olması durumu sektör temsilcileri tarafından tepki çekmişti. Özellikle pazar günleri kapalı olunmasına eleştiriler gelirken kadın kuaförleri ve güzellik merkezleri ile ilgili yeni bir karar açıklandı. Ticaret Bakanlığı aldığı yeni karara göre Kkadın kuaförleri ve güzellik merkezleri pazar günleri kapalı olma kararından muaf tutuldu.

Gündem

27.08.2024, 14:24

Berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftada 1 gün zorunlu olarak kapalı olmasına karar verilmişti. Kapalı olunacak günler ise valilikler tarafından belirlendi. Pazar günü berberlerin kapalı olması düğün, nişan ve kına yapacakları tedirgin ederken sektör temsilcileri de berber ve kuaförlerin pazar günü açık olmasını talep etmişti. Valilikler tarafından belirlenen günlerde kapalı olmadığının tespiti halinde işletmelere idari yaptırım uygulanacağı bildirilmişti. Kadın kuaförleri ve güzellik merkezleri ile ilgili yeni bir karar alındı.

Finans ağı ifşa oldu: MİT'ten MOSSAD’ın Türkiye’deki para ağına operasyon Finans ağı ifşa oldu: MİT'ten MOSSAD’ın Türkiye’deki para ağına operasyon Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA KADIN KUAFÖRLERİ PAZAR GÜNÜ AÇIK MI?

1 Temmuz 2024'te yürürlüğe giren karara göre berber ve kuaförler valilik tarafından belirlenen bir gün kapalı olacak. Ticaret Bakanlığı kuaför ve güzellik salonları ile ilgili yeni kararını açıkladı. Güzellik salonları ve kuaförlerin haftada 1 gün kapatılması uygulamasından güzellik salonları ve kuaförler muaf tutulacak. Böylece kadın kuaförleri pazar günleri açık kalacak. İstanbul'da kadın kuaförlerinin pazar günü açık olup olmayacağı konusunda kuaförler odası ile irtibata geçerek sorgulayabilirsiniz.

Bugün 9 Eylül İzmir'de otobüsler bedava mı? ESHOT otobüs, metro bugün ücretsiz mi? Bugün 9 Eylül İzmir'de otobüsler bedava mı? ESHOT otobüs, metro... Haberi Görüntüle

ANKARA VE İZMİR'DE BAYAN KUAFÖRLERİ VE GÜZELLİK MERKEZLERİ PAZAR GÜNÜ AÇIK MI?

Ticaret Bakanlığı tarafından alınan karara göre; Kadın kuaförleri ve güzellik merkezleri pazar günleri kapalı olma kararından muaf tutuldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading