Yandex Metrica

Sitede Ara

İstanbul'da kanlı sabah! Bıçaklı kavgada ortalık savaş alanına döndü: Yaralılar var

İstanbul'da kanlı sabah! Bıçaklı kavgada ortalık savaş alanına döndü: Yaralılar var

İstanbul'un Şişli ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan bıçaklı kavga, iki kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı. Olay yerinden kaçan şüpheliler kısa sürede polis ekiplerince yakalandı.

Gündem

15.09.2024, 13:22

İstanbul'un merkezi ilçelerinden Şişli'de, sabahın erken saatlerinde yaşanan olayda, Mısır uyruklu iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Olay, Halaskargazi Caddesi'nde saat 05.00 sularında meydana geldi. İddialara göre, önceden aralarında husumet bulunduğu belirtilen gruplar arasındaki tartışma büyüyerek bıçaklı saldırıya dönüştü. Kavgada, biri ağır olmak üzere iki kişi yaralandı.

Havada panik anlar! THY uçağı inişe kısa süre kala türbülansa girdi! 6 kişi yaralandı Havada panik anlar! THY uçağı inişe kısa süre kala türbülansa... Haberi Görüntüle

OLAY YERİ SAVAŞ OYUNUNA DÖNDÜ

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, tartışmanın başlamasından kısa bir süre sonra kavgaya karışan gruplar birbirlerine bıçakla saldırmaya başladı. Olay sırasında aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan bir genç yere yığıldı. Yanındaki arkadaşı ise hafif yaralandı. Şüpheliler, olayın ardından hızla kaçarak izlerini kaybettirmeye çalıştı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Şenol Güneş Trabzonspor'dan ne kadar maaş alacak? Şenol Güneş Trabzonspor'dan ne kadar maaş alacak? Haberi Görüntüle

AĞIR YARALI GENÇ HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine hızla gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı genci ilk müdahalenin ardından sedyeyle ambulansa aldı. Hayati tehlikesi bulunan yaralı, acilen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Arkadaşının ise hafif yaralandığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinde bulunan görgü tanıkları, yaralı gencin uzun süre yerde acı içinde kıvrandığını ve arkadaşlarının başında beklediğini belirtti.

Şehidimiz var! MSB acı haberi duyurdu: Piyade Binbaşı Osman Ayan şehit oldu Şehidimiz var! MSB acı haberi duyurdu: Piyade Binbaşı Osman Ayan... Haberi Görüntüle

POLİS ŞÜPHELİLERİ KISA SÜEDE YAKALADI

Kavgaya karışan şüpheliler, olay yerinden kaçmalarına rağmen polis ekiplerinin başlattığı titiz çalışma sonucunda kısa sürede yakalandı. Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek olayın detaylarını araştırıyor.

Müge Anlı'dan Narin Güran yorumu: Çok şey var ama söyleyemiyorum! Müge Anlı'dan Narin Güran yorumu: Çok şey var ama söyleyemiyorum! Haberi Görüntüle

POLİSİN SORUŞTURMASI SÜRÜYOR

Yaşanan olayın ardından Şişli'deki cadde, güvenlik çemberine alınarak detaylı incelemelere başlandı. Polisin olayın arka planını aydınlatmaya yönelik çalışmaları devam ederken, kavgaya karışan kişilerin arasındaki husumetin nedenine dair araştırmalar sürüyor.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading