Yandex Metrica

İstanbul'da maymun çiçeği virüsü var mı?

İstanbul'da maymun çiçeği virüsü var mı?

İstanbul'da maymun çiçeği virüsü şüphesiyle yabancı uyruklu bir kişinin gözetim altına alındığı ve vücudundan numune alındığı bilgisi gelmişti. İstanbul'da maymun çiçeği virüsü var mı? soruları sorulmaya başlanırken rahatlatan açıklama geldi. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılana çıklamada gözetim altında bulunan kişide maymun çiçeği virüsüne rastlanmadığı açıklandı. Şahısın vücudundaki döküntülerin ilaç kullanımından kaynaklı olduğu belirtildi.

Gündem

11.09.2024, 12:27

İstanbul'da maymun çiçeği şüphesiyle bir kişinin gözetim altına alındığı açıklanmıştı. Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen şahısın vücudunda döküntüler olduğu açıklandı. 

Bakan Tunç: Narin evladımızın katledilmesine sebep olanlar en ağır cezayı alacak Bakan Tunç: Narin evladımızın katledilmesine sebep olanlar en ağır cezayı... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA MAYMUN ÇİÇEĞİ VİRÜSÜ VAR MI?

Gözlem altına alınan ve vücudundan numuneler alınan şahsın test sonuçları negatif çıktı. Hastanın döküntülerinin kullandığı ilaç kaynaklı olduğu tespit edildi. Bası basın yayın organlarında çıkan virüs görüldüğü iddiaları resmi olarak yalanlandı. 

Bakan Yerlikaya duyurdu! Güvenlik toplantısında 'Narin Güran' detayı Bakan Yerlikaya duyurdu! Güvenlik toplantısında 'Narin Güran' detayı Haberi Görüntüle

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ YALANLADI

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü konuya dair açıklama yaptı. Açıklamada "İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde yabancı uyruklu bir kişinin maymun çiçeği hastalığı taşıdığına dair sosyal medyadan haberler paylaşılmıştır. Kişi sağlık protokollerine uygun olarak gerekli tetkik ve tıbbi incelemeler yapılmak üzere hastaneye nakledilmiştir. Gerekli inceleme, tetkik ve test sonucu neticesinde kişide maymun çiçeği hastalığı olmadığı tespit edilmiştir." denildi. Açıklamada gerçek dışı haberlere itibar edilmemesi istendi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading