Yandex Metrica

İstanbul'da palamut fiyatı ne kadar? Ankara ve İzmir'de palamut kaç TL?

İstanbul'da palamut fiyatı ne kadar? Ankara ve İzmir'de palamut kaç TL?

1 Eylül'de denizlerde av sezonunun yeniden başlamasıyla balıkçı rezgahları şenşenmeye başladı. Bu sene palamutun bol olacağı ifade ediliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'de palamut fiyatları da belli olmaya başladı. Peki İstanbul'da palamut fiyatı ne kadar? Ankara ve İzmir'de palamut kaç TL?

Gündem

02.09.2024, 11:22

1 Eylül itibarıyla denizlerde av yasağı sona ermesiyle balıkçılar denizlere açıldı. İlk av ürünleri de tezgahlarda yerini aldı. Halde ve pazarlarda balık bolluğu dikkat çekti. Bu sene palamut bolluğu balıkçıların yüzünü güldürüyor. Palamut sevenlerin sevindiren gelişme balıçılar tarafından duyuruldu. Palamutun satış fiyatı belli oldu. 

TSYD'deki skandalda yeni gelişme! Havuza alınmayan başörtülü kadından suç duyurusu: Sadece benim davam değil! TSYD'deki skandalda yeni gelişme! Havuza alınmayan başörtülü kadından suç duyurusu:... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA PALAMUT NE KADAR?

istanbul'da halde ve pazarlarda palamutlar yerlerini aldı. Taze palamut tüketmek isteyen vatandaşlar palamutun satış fiyatını meak ediyor. İstanbul'da  halde palamudun çifti ortalama 150 liradan satışa çıkarıldı. Pazarlarda ise palamut balığının boyutuna göre satış fiyatının 50-100 TL seviyesinde olması bekleniyor. Yılın ilerleyen zamanında palamut fiyatlarının daha da ucuzlaması bekleniyor. 

İzmir'de PKK operasyonu! Avrupa yapılanmasındaki terörist yakalandı İzmir'de PKK operasyonu! Avrupa yapılanmasındaki terörist yakalandı Haberi Görüntüle

PALAMUT KAÇ TL?

İstanbul beylikdüzü Gürpınar Balık Hali'nde yaşanan palamut bolluğu yaşanıyor. Halde palamudun çifti ortalama 150 liradan, sardalyanın kasası 500-700 lira, hamsinin kasası 1500-2000 lira, tekirin kasası ise 1000-1500 liradan satışa çıkarıldı. Palamutun satış fiyatının sezon koşullarına göre değişebileceğini de hatırlatmak isteriz . 

Görüntüler çok konuşulmuştu! Belediye başkanından açıklama! Atatürk büstünü temizleyen işçi işten atıldı mı? Görüntüler çok konuşulmuştu! Belediye başkanından açıklama! Atatürk büstünü temizleyen işçi... Haberi Görüntüle

İZMİR VE ANKARA'DA PALAMUT PAZARDA NE KADAR?

Balık fiyatları halde ve pazarda farklı fiyatlardan satılıyor. Pazarda palamut balığının boyutuna göre fiyatı farklılık gösterebilir. Palamutun ortalama 100 TL'den satılması bekleniyor. 

Müge Anlı, Narin hakkında ne söyledi? Müge Anlı'ya neden dava açıldı? Müge Anlı, Narin hakkında ne söyledi? Müge Anlı'ya neden dava... Haberi Görüntüle

PALAMUT BU SENE BOL MU?

Bbalıkçı Onurcan Akkoyun palamudun bu sene bol olduğunu belirterek "Halkımızı bu sene bol bol palamut yemeye davet ediyorum. Sağlık için balık. Dünya üzerinde katkı maddesi olmayan tek besin kaynağı şu anda bizim için. Balığın durumuna göre halde palamudun çifti 150-200 lira arasında satılıyor." dedi. Balıkçı Mahmut Uçan da Bu yıl palamudun en bol olduğu sezon olacağını aktardı. Uçan,  kırmızı ete göre balığın kilosunun daha uygun olduğunu belirterek vatandaşları balık yemeye davet etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading