Yandex Metrica

İstanbul'da pazartesi çilesi: Trafik tamamen durma noktasına geldi!

İstanbul'da pazartesi çilesi: Trafik tamamen durma noktasına geldi!

İstanbul'da haftanın ilk iş gününde yağışla birlikte trafik yoğunluğu oluştu. İBB verilerine göre trafik yoğunluğu yüzde 70'in üzerine çıktı.

Gündem

16.09.2024, 10:47

Sabah erken saatlerde başlayan okul mesaisi ve işe gidenlerin oluşturduğu kalabalık dolayısıyla kentin Anadolu ve Avrupa yakalarında D-100 kara yolu, TEM Otoyolu ile bağlantı yollarında trafik yoğunluğu arttı. İBB trafik yoğunluk haritasına göre saat 08.30 itibariyle yoğunluk yüzde 72 olarak ölçüldü. 

Gece kreşi nedir? İstanbul, Ankara ve İzmir'de gece kreşi hangi ilçelerde var? Gece kreşi nedir? İstanbul, Ankara ve İzmir'de gece kreşi hangi... Haberi Görüntüle

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Yağışın da aralıklarla bazı bölgelerde etkisini sürdürdüğü kentte, Avrupa Yakası'nda D-100 kara yolunun Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bakırköy ve Zeytinburnu mevkilerinde yoğunlaşan trafik Haliç Köprüsü'nün girişlerinde de çift yönlü olarak yavaş ilerliyor.

Kara yolun Okmeydanı Mecidiyeköy istikameti 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönünde de trafik yoğunluğu yaşanıyor. TEM Otoyolu'nda ise Kağıthane Gaziosmanpaşa istikametinde trafik ağır ilerliyor. Mahmutbey gişeler mevkisinde trafik akıcı seyrederken, bağlantı yollarında ve Bağcılar, Esenler arasında yoğun ilerliyor.

İBB Cep Trafik Haritası verilerine göre, sabahın erken saatlerinde trafik yoğunluğu Avrupa Yakası'nda yüzde 63'e, Anadolu Yakası'nda ise yüzde 87'ye ulaştı.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading