İstanbul'da polise bıçaklı saldırı: O anlar kameraya yansıdı

İstanbul Beyoğlu’nda bir şahıs, elindeki kesici aletle bir polis memuruna saldırdı. Polis ekipleri kaçan saldırganı Kasımpaşa'daki bir parkta yakaladı. Gözaltına alınan saldırganın şizofreni hastası olduğu iddia edildi. Hastaneye kaldırılan polis memurunun ise hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Gündem

12.10.2024, 15:57

İstanbul'da bu sabah saatlerinde Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde korku dolu anlar yaşandı.

İstiklal Caddesi üzerinde duran bir polis memuruna kimliği öğrenilemeyen bir şahıs yavaşça yanaşarak bıçakla saldırdı.

Ensesinden bıçaklanan polis memurunun yardımına ilk önce zabıta memuru koştu.

İhbarın ardından olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan polis memuru sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Türkiye'den Lübnan'a destek! Bakan Fidan, Lübnan Başbakanı ile görüştü Türkiye'den Lübnan'a destek! Bakan Fidan, Lübnan Başbakanı ile görüştü Haberi Görüntüle

POLİSE BIÇAKLI SALDIRI

Polis memurunu yaralayan saldırgan olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Polis memurunun bıçaklı bir şüpheli tarafından saldırıya uğradığı o anlar kameraya yansıdı. Görüntülerde saldırganın elindeki bıçakla polisin arkasından gelerek bıçakla saldırdığı ve sonrasında koşarak uzaklaştığı görülüyor.

Emrullah Erdinç kimdir? Gazeteci Emrullah Erdinç kaç yaşında, nereli? Emrullah Erdinç kimdir? Gazeteci Emrullah Erdinç kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

SALDIRGAN YAKALANDI

Saldırı sonrası olay yerinden kaçan şüpheli, ekipler tarafından Kasımpaşa'da bir parkta kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan saldırganın şizofreni hastası olduğu iddia edildi. Hastaneye kaldırılan polis memurunun ise hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.


Habere Tepki Ver

0

1

0

0

2

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading