Yandex Metrica

Sitede Ara

İstanbul'da yine metro arızası! Yolda kalan vatandaşlar isyan etti

İstanbul'da yine metro arızası! Yolda kalan vatandaşlar isyan etti

İstanbul'un en işlek metro hatlarından biri olan M2 Hacıosman-Yenikapı metrosunda elektrikler bir anda kesilmesi sonucunda seferler yarıda kaldı. Karanlıkta kalan yolcular, yaşanan duruma isyan ederken vatandaşlar istasyondan çıkarıldı.  

Gündem

11.09.2024, 19:38

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yönetimindeki ulaşım ağlarındaki sorunlara hergün bir yenisi ekleniyor. İstanbul'un en çok kullanılan metro hatlarından biri olan M2 Hacıosman-Yenikapı metrosunda seferler kısmen durduruldu. 

İstanbul'da toplu ulaşım alarm vermeye başladı. Metrobüs ve otobüs kazalarının ardından metro hatlarında yaşanan teknik arızalar vatandaşı isyan ettirdi. 

Narin nasıl öldü? Narin'i kim neden öldürdü? Narin nasıl öldü? Narin'i kim neden öldürdü? Haberi Görüntüle

METRODA ELEKTRİKLER KESİLDİ

Geçtiğimiz günlerde M5 Üsküdar - Samandıra Merkez Metro Hattı'nda yaşanan arızanın ardından bu kez Yenikapı-Hacıosman metro hattında elektrikler kesildi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde yolcuların karanlıkta kaldığı görüldü. Vatandaşlar asansör ve yürüyen merdivenlerin çalışmadığı istasyondan yürüyerek tahliye edildi. Yolcular bu duruma isyan etti.

Eylül kira zam oranı ne kadar? Eylül'de kiraya en fazla ne kadar zam yapılır? Eylül kira zam oranı ne kadar? Eylül'de kiraya en fazla... Haberi Görüntüle

YENİKAPI-HACIOSMAN HATTINDA SEFERLER DURDU

Metro İstanbul sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattında teknik arıza nedeniyle seferlerin Vezneciler-Hacıosman istasyonları arasında yapıldığı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading