Yandex Metrica

İstanbullar dışarı çıkmadan önce dikkat: Meteoroloki ve AKOM'dan peş peşe uyarılar

İstanbullar dışarı çıkmadan önce dikkat: Meteoroloki ve AKOM'dan peş peşe uyarılar

Yurdun büyük bir bölümünde kuvvetli yağışlar hakim. İstanbul için Meteoroloji ve AKOM'dan uyarılar peş peşe geldi. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Şen ise sosyal medya hesabından grafik paylaşarak Batı Karadeniz için 'ciddi taşkınlar olabilir' uyarısında bulundu.

Gündem

21.09.2024, 16:01

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre; bugün İstanbul'da yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış  bekleniyor.

Sabah saatlerinden akşam üstüne kadar aralıklı ve yerel  olarak etkili olması bekleniyor. Yağışlarla birlikte sel, su baskını,  yıldırım, ulaşımda aksamalar olabilir.

Hava sıcaklığının Güneydoğu Anadolu'da 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

500 milyar TL'lik vurgun! Sokak köpekleri üzerinden dev rant! MASAK raporu skandalı gözler önüne serdi 500 milyar TL'lik vurgun! Sokak köpekleri üzerinden dev rant! MASAK... Haberi Görüntüle

KUVVETLİ YAĞIŞLAR GELİYOR

Yağışların Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güneybatısı, Doğu Anadolu’nun güneybatısı ile İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Siirt, Sinop çevreleri ve Diyarbakır'ın kuzey kesimleri, Kastamonu kıyıları, Kırklareli kıyıları, Tekirdağ'ın Saray ve Çerkezköy ilçeleri, Balıkesir'in kuzeyi ve Çanakkale'nin doğusu, Erzurum'un güneyi ve Hakkari'nin doğusunda yerel olmak üzere kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmekte.

Ticaret Bakanlığı'ndan CHP'nin 'İsrail ile ticaret' iddialarına yalanlama! Ticaret Bakanlığı'ndan CHP'nin 'İsrail ile ticaret' iddialarına yalanlama! Haberi Görüntüle

''CİDDİ TAŞKINLAR OLABİLİR''

Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından grafik paylaşarak uyarıda bulundu. Orhan Şen paylaşımında, "Pazar ve pazartesi günleri aşağıdaki sisem güneye kayarsa Batı Karadeniz kıyı kesiminde ciddi taşkınlara neden olabilir." dedi.

Narin cinayetinde kopan bacağa ilişkin kan donduran yeni detay: Başka canlının temasına işaret! Narin cinayetinde kopan bacağa ilişkin kan donduran yeni detay: Başka... Haberi Görüntüle

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK UYARISI

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, doğu ve güneydeki bazı iller için gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, sağanağın bugün öğle saatlerinden itibaren Mersin, öğleden sonra Adana, Osmaniye ve Gaziantep çevreleri ile Kahramanmaraş'ın güney ve batı kesimleri, Hatay'ın kuzey ve kıyı kesimlerinde aralıklı ve yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Kuvvetli yağışların yarın öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Adıyaman, Bingöl, Muş, Bitlis, Gaziantep, Diyarbakır ve Batman çevreleri ile Malatya'nın ve Elazığ'ın güneyi, Şanlıurfa'nın ve Siirt'in kuzeyinde yerel kuvvetli sağanak öngörülüyor.

Seçmen yuvaya dönüyor: AK Parti'nin oyları yükseldi Seçmen yuvaya dönüyor: AK Parti'nin oyları yükseldi Haberi Görüntüle

AKOM'DAN UYARI

Mega kent İstanbul'da bu akşam saatlerinde kuvvetli yağışlar bekleniyor. Konuya ilişkin uyarı AKOM'dan geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, kentte yağışların akşam saatlerinde kuvvetini artıracağını ve yarın saat 17.00'ye kadar aralıklarla devam edeceğini bildirdi.

Narin toprağa verildi spiker Sena Alkan canlı yayında hüngür hüngür ağladı Narin toprağa verildi spiker Sena Alkan canlı yayında hüngür hüngür... Haberi Görüntüle

YER YER KUVVETLİ GÖK GÜÜRÜLTÜLÜ YAĞIŞ

AKOM'dan yapılan açıklamaya göre, kentte bölgesel olarak görülen yağışların akşam saatlerinden itibaren il geneline yayılarak yer yer kuvvetli gök gürültülü sağanak şeklinde etkili olması bekleniyor.

Bugün saat 17.00'ye kadar görülmesi beklenen yağışların şehir merkezinde kuvvetli, Karadeniz'e kıyısı olan kuzey bölgelerde çok kuvvetli olabileceği, sıcaklıkların da 20-23 derece aralığında seyredeceği tahmin ediliyor.

Emlak Konut GYO'dan 1.1 milyar TL'lik ihale! Emlak Konut GYO'dan 1.1 milyar TL'lik ihale! Haberi Görüntüle

HAVA SICAKLIĞI

İstanbul'da hava sıcaklıklarının 21 Eylül'e kadar mevsim normalleri civarı ile 1-3 derece altında, 22-30 Eylül tarihleri arasında ise mevsim normalleri civarı ile 1-3 derece üzerinde seyretmesi öngörülüyor.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading