İstanbullu haftaya İETT kazasıyla başladı: Bahçelievlerde İETT kazası: Yaralılar var!

Son yıllarda adını daha çok yaptığı arızalar ve karıştığı kazalarla duyuran İETT'den yine bir kaza haberi var. Yeni haftanın ilk gününde bu kez kaza haberi Bahçelievler'den geldi. Bahçelievler'de İETT otobüsü kaza yaptı. Meydana gelen kazada yaralıların olduğu bildirildi.   

Gündem

14.10.2024, 12:04

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde İETT otobüsü kaza yaptı. Kazada yaralılar olduğu bildirilirken olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

MSB görüntüleri paylaştı! Teröristler böyle yok edildi MSB görüntüleri paylaştı! Teröristler böyle yok edildi Haberi Görüntüle

YARALILAR VAR 

İstanbul Bahçelievler'de seyir halindeki İETT otobüsünün yolun kenarındaki ağaca çarptığı kazada 7 kişi yaralandı.Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Türkiye'nin en iyi üniversiteleri listesi 2024-2025 | Türkiye'nin en iyi üniversitesi hangisi? Türkiye'nin en iyi üniversiteleri listesi 2024-2025 | Türkiye'nin en iyi... Haberi Görüntüle

POLİS EKİPLERİ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI 

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri de yolda güvenlik önlemi aldı. Kaza nedeniyle İETT otobüsünde hasar oluştu.

Aynı filmi dünya bir kez daha izliyor! Tarih tersine döndü: Lübnan'dan Suriye'ye göç dalgası başladı! Aynı filmi dünya bir kez daha izliyor! Tarih tersine döndü:... Haberi Görüntüle

YİNE İETT YİNE KAZA

İstanbul'daki ulaşım sorunu sadece trafik sıkışıklığıyla bitmiyor. İETT otobüslerinin bakım ihalelerinin yandaşlara verilmesi, tecrübeli personelin partizanlıkla işlerine son verilmesi ve bunların yerine niteliksiz personel alımı ulaşım sorunlarını katladı. Bu nedenle genelde yanarken, yolcular tarafından itilirken, yolcularını indirip bozuk halde kenarda çekilen İETT otobüsleri görmeye alıştık. Fakat işin bir de süreklilik halini almış kaza boyutu var. Son yıllarda hiç karışmadığı kadar kazaya karışan İETT otobüsleri hem yolcularını hem de kazanın muhataplarını mağdur etmeye devam ediyor. 

İsrail her yeri kan gölüne çevirdi! Bombalardan kaçan Lübna halkına Türkiye kuçak açtı! İsrail her yeri kan gölüne çevirdi! Bombalardan kaçan Lübna halkına... Haberi Görüntüle

700 BİNDEN FAZLA ARIZA 

Otobüs bakım/onarım hizmetlerinin bütçe içindeki payı ve İETT personel sayısı artmasına rağmen İETT araçlarında son yıllarda yaklaşık 700 bin arıza gerçekleşti. İETT araçlarının bakım, onarım ve işletmesini kapsayan 14 ihale, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat'ın mali müşavirliğini yaptığı Ulaşım İç ve Dış Ticaret A.Ş.'ye verildi. Bu şirket, İETT'den yaklaşık 5 milyar TL'lik ihale aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading