Yandex Metrica

İstanbullu yine güne metrobüs kazasıyla uyandı! Avcılar'da metrobüs kazası: 2 kişi yaralı!

Bir İstanbul klasiği haline gelen metrobüs kazasına bu sabah bir yenisi daha eklendi. İstanbul Avcılar'da bir metrobüsün önündeki metrobüse arkadan çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. 

Gündem

21.09.2024, 12:12

CHP'li İBB Ekrem İmamoğlu döneminde İETT resmen arızaların merkezi haline geldi.  Ulaşımın çileye dönüştüğü metropolde 214 otobüsün İstanbullulara hizmet vermekten çıkarılarak hurdaya ayrıldığı ve 700 binden fazla  arızanın gerçekleştiği tespit edildi. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Küçükçekmece'de 1 kişinin hayatını kaybettiği 51 kişinin de yaralandığı metrobüs kazasından sonra yine yaralıların olduğu bir metrobüs kazası meydana geldi. 

Avcılar'daki kaza saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Söğütlüçeşme istikametinde seyreden metrobüs, Avcılar'da Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisler durağında aynı yönde ilerleyen başka bir metrobüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kazaya neden olan metrobüsteki iki yolcu yaralandı.

Diyanet'ten 'lüks konut' iftirasına ilişkin açıklama: 'Tamamı gerçek dışıdır' Diyanet'ten 'lüks konut' iftirasına ilişkin açıklama: 'Tamamı gerçek dışıdır' Haberi Görüntüle

YARALILAR HASTANEYE SEVK EDİLDİ 

Kaza sebebiyle metrobüste büyük hasar meydana gelirken, seferler bir süre tek şerit üzerinden sağlandı.İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan 2 yolcu sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken, durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

DEM'li Tuncer Bakırhan PKK için yardım çığlığı attı! Türkiye'nin Irak’ta, Suriye’de, Libya’da ne işi var? DEM'li Tuncer Bakırhan PKK için yardım çığlığı attı! Türkiye'nin Irak’ta,... Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR İETT'NİN KARIŞTIĞI KAZALARDAN USANDI 

Ekrem İmamoğlu'nun göreve gelmesinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi bağlı kuruluşu İETT ulaşımda en çok konuşulan kurum haline geldi. Hemen her gün arıza, kaza yapan otobüsler, alev topuna dönüşen metrobüslerle vatandaşlar karşılaşmaktan usandı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading