Yandex Metrica

İstanbullular dikkat geri dönüyor! Meteoroloji uyardı: Eylül ayında kendini gösterecek

İstanbullular dikkat geri dönüyor! Meteoroloji uyardı: Eylül ayında kendini gösterecek

Eylül başından itibaren kendisini gösteren yağışlar hafta sonu devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu plan yapacaklar için uyarıda bulunurken özellikle İstanbul'da yaşayanlara dikkat çekti. İşte detaylar...

Gündem

07.09.2024, 18:19

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmeyere göre, yurdun kuzeydoğu ve güney kesimlerinni parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz'in iç kısımları ile birlikte  İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Adana ve Osmaniye çevreleri ile Hatay'ın kıyı, Kahramanmaraş'ın batı ve Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Ülke genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenirken rüzgarın ise genellikle kuzeyli, güneydoğu ve doğu kesimlerinden batılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvettli esmesi bekleniyor.

Ayla Gurbanova kimdir? 45 gündür her yerde aranıyor! Ayla Gurbanova kimdir? 45 gündür her yerde aranıyor! Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA YAĞIŞ HAKİM

Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada hava durumu tahminlerini paylaştı.

Financial Times Erdoğan'ın ekonomi hamlelerini yazdı: Güçlü lider yatırımcıları çekiyor! Financial Times Erdoğan'ın ekonomi hamlelerini yazdı: Güçlü lider yatırımcıları çekiyor! Haberi Görüntüle

''KUVVETLİ YAĞIŞLAR HAKİM OLABİLİR''

Şen "Bugün Perşembe tüm yurtta Yaz Havası devam ediyor. Sıcaklıklar ortalama ve biraz üzerinde. Aşırı sıcaklar yok bundan sonra da olmaz. Bugün Ordu, Giresun, Rize, Artvin kıyıları, Antalya'nın iç kesimleri, Isparta'nın doğu ve Konya'nın batısında yer yer kuvvetli yağışlar görülebilir" dedi.

Prof. Dr. Şen bir diğer paylaşımında ise "İstanbul yaz havasında 30, Antalya iç kesimler yağışlı 32, İzmir 34 Ankara 28 Trabzon yağmurlu 28 C. Hafta sonu kuvvetli olmasa da Marmara'ya İstanbul'a yağış geliyor. Cumartesi Pazar. Sıcaklar yağışlı günlerde 1 derece düşer." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading