Yandex Metrica

İstanbullular dikkat trafik felç! Haliç Köprüsü trafiğe kapatıldı! İşte alternatif kullanabileceğiniz yollar...

İstanbullular dikkat trafik felç! Haliç Köprüsü trafiğe kapatıldı! İşte alternatif kullanabileceğiniz yollar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, Haliç Köprüsü’nde asfalt yenileme çalışması nediyle köprünün bir bölümü trafiğe kapatıldı. Ankara yönün trafiğe kapatılınca sabah saatlerinden itibaren Haliç Köprüsü yakınlarında trafik kilitlendi. 

Gündem

04.07.2024, 10:40

Bu gece itibariyle Haliç köprüsü yenileme çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı. İki gün sonra başlayacak çalışmaların 8 Temmuz’da tamamlanması bekleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, Haliç Köprüsü metrobüs yolunda asfalt yenileme çalışması yapacak. Bakım çalışması nedeniyle D-100 yolu Haliç orta köprüsü Kadıköy istikameti trafiğe kapalı olacak.

Erdoğan çiftinden Koruyucu Aile Günü paylaşımı: Destek olmaya devam edeceğiz! Erdoğan çiftinden Koruyucu Aile Günü paylaşımı: Destek olmaya devam edeceğiz! Haberi Görüntüle

5 GÜN BOYUNCA ÇALIŞMA DEVAM EDECEK 

Haliç köprüsünde eskiyen ve yer yer sürüş konforunu etkileyen yoldaki asfalt değiştirilecek. Bu gece saat 23.00’den itibaren başlayan çalışmalar 8 Temmuz saat 05.00 saatine kadar tamamlanması bekleniyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıkıma son vermek için İsrail durdurulmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıkıma son vermek için İsrail durdurulmalı Haberi Görüntüle

METROBÜS YOLUNDAKİ ASFALT SÖKÜLECEK 

İBB ekipleri, çalışmanın ilk gününde metrobüs yolundaki asfaltı sökecek. İşlem tamamlandığında yola yeni ve dayanımı yüksek asfalt serilecek. Yol yenilendikten sonra dökülen asfalt kuruması beklenecek. İşlem sonrası yol trafiğe tekrar açılacak.

2024 LGS birincileri listesi | LGS'de kaç kişi 500 tam puan aldı? 2024 LGS birincileri listesi | LGS'de kaç kişi 500 tam... Haberi Görüntüle

BÖLGEDEKİ ULAŞIM NASIL SAĞLANACAK 

Trafik akışı, gerekli uyarıcı ve trafik işaret levhaları kullanılarak sağlanacak. Çalışma süresince D-100 yolu Haliç orta köprüsü Kadıköy istikameti trafiğe kapalı olacak.

Bu resmen istismar! Bakanlık harekete geçti: TikTok'ta tık uğruna çocuğu dudağından öpen kişiye gözaltı! Bu resmen istismar! Bakanlık harekete geçti: TikTok'ta tık uğruna çocuğu... Haberi Görüntüle

TRAFİK YOĞUNLUĞU OLUŞTU

Öte yandan sabah saatlerinden itibaren Haliç Köprüsü yakınlarında trafik yoğunluğu oluştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading