Yandex Metrica

Sitede Ara

İstanbullunun canı kime emanet? Bu kadar da olmaz dedirten olay: Seyir halindeki İETT şoförü okey oynadı

İstanbul'da direksiyon başında okey oynarken bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenen İETT şoförü tepkilere neden oldu. 1 kişinin öldüğü 53 kişinin ise yaralandığı metrobüs faciasının üzerinden henüz bir hafta geçmesine rağmen İBB bağlı İETT şoförlerinin sorumsuz davranışları "İstanbullunun canı kime emanet?" sorularını beraberinde getirdi.

Gündem

09.09.2024, 19:44

CHP'li Başkan Ekrem İmamoğlu yönetiminde İETT resmen arıza ve kaza merkezi haline geldi. Ulaşımın çileye dönüştüğü megakentte 214 otobüsün İstanbullulara hizmet vermekten çıkarılarak hurdaya ayrıldığı ve 700 binden fazla da arızanın gerçekleştiği tespit edildi. 

Her gün milyonlarca İstanbullunun kullandığı İETT otobüslerinin bakımında sınıfta kalan İBB, bu otobüsleri kullanan şoförlerin seçimlerinde de bekleneni veremedi. Öyle ki daha metrobüs kazasının üzerinden henüz bir hafta geçmişken bir İETT şoförünün seyir halinde iken okey oynaması sorumsuzluğu bir kez daha gözler önüne serdi.

e-Devlet KOLAS nedir, nasıl kullanılır? e-Devlet KOLAS nedir, nasıl kullanılır? Haberi Görüntüle

AKAN TRAFİĞE ALDIRIŞ ETMEDEN OKEY OYADI

Vatandaş kamerasına yansıyan görüntülerde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İETT otobüsünün sürücüsünün seyir halindeyken okey oynadığı görüldü. Akan trafiğe aldırış etmeden okey oynayan sürünün görüntüleri ise tepki topladı.

Dışişleri Bakanı Fidan'dan Mısır mesajı: Bölge için örnek olacak! Dışişleri Bakanı Fidan'dan Mısır mesajı: Bölge için örnek olacak! Haberi Görüntüle

İSTANBULLUNUN CANI KİME EMANET?

Vatandaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye atan bir duruma gelen İETT'ye bağlı 214 otobüsün İstanbullulara hizmet vermekten çıkarılarak hurdaya ayrıldığı ve 700 binden fazla  arızanın gerçekleştiği tespit edildi. 

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Küçükçekmece'de 1 kişinin hayatını kaybettiği 53 kişinin de yaralandığı metrobüs kazasından sonra bugün trafiğin en yoğun olduğu saatte Halıcıoğlu durağında metrobüs yangını çıktı. Metrobüsün içindeki yolcular tahliye edilirken son bir haftada peş peşe yaşanan olaylar İBB'nin ihmalkarlığını bir kez daha gözler önüne serdi.   

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

2

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading