İstanbul'un klasiği haline geldi! Yine İETT kazası: Yaralılar var!

İstanbul'un klasiği haline geldi! Yine İETT kazası: Yaralılar var!

  Son yıllarda adını daha çok yaptığı arızalar ve karıştığı kazalarla duyuran İETT'den yine bir kaza haberi var. İstanbul Sultangazi'de, 2 İETT otobüsünün kafa kafaya çarpışması sonucu biri çocuk iki yolcu yaralandı.        

Gündem

12.10.2024, 20:45

İstanbul'un Sultangazi ilçesi Sultançiftliği Barbaros Bulvarı üzerindeki çalışma nedeniyle trafiğin tek taraflı sağlandığı kesimde ilerleyen İETT otobüsü, yol ayrımının bulunduğu yerde kendi şeridine geçmeye çalışırken, karşı yönden gelen bir başka İETT otobüsüyle kafa kafaya çarpıştı.

Son dakika... Pençe Kilit operasyon bölgesinden acı haber: 1 şehit Son dakika... Pençe Kilit operasyon bölgesinden acı haber: 1 şehit Haberi Görüntüle

YARALILAR VAR 

Kazada otobüsteki yolculardan biri çocuk iki kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.Yaralanan A.R. (12) ve kadın yolcu Y.Ç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle bulvarda oluşan trafik yoğunluğu, araçların kaldırılmasıyla normale döndü.

Adana Demirspor satılacak mı? Adana Demirspor satış fiyatı nedir? Adana Demirspor satılacak mı? Adana Demirspor satış fiyatı nedir? Haberi Görüntüle

YİNE İETT YİNE KAZA

İstanbul'daki ulaşım sorunu sadece trafik sıkışıklığıyla bitmiyor. İETT otobüslerinin bakım ihalelerinin yandaşlara verilmesi, tecrübeli personelin partizanlıkla işlerine son verilmesi ve bunların yerine niteliksiz personel alımı ulaşım sorunlarını katladı. Bu nedenle genelde yanarken, yolcular tarafından itilirken, yolcularını indirip bozuk halde kenarda çekilen İETT otobüsleri görmeye alıştık. Fakat işin bir de süreklilik halini almış kaza boyutu var. Son yıllarda hiç karışmadığı kadar kazaya karışan İETT otobüsleri hem yolcularını hem de kazanın muhataplarını mağdur etmeye devam ediyor. 

Kadıköy'de facianın eşiğinden dönüldü! Kadıköy'de facianın eşiğinden dönüldü! Haberi Görüntüle

700 BİNDEN FAZLA ARIZA 

Otobüs bakım/onarım hizmetlerinin bütçe içindeki payı ve İETT personel sayısı artmasına rağmen İETT araçlarında son yıllarda yaklaşık 700 bin arıza gerçekleşti. İETT araçlarının bakım, onarım ve işletmesini kapsayan 14 ihale, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat'ın mali müşavirliğini yaptığı Ulaşım İç ve Dış Ticaret A.Ş.'ye verildi. Bu şirket, İETT'den yaklaşık 5 milyar TL'lik ihale aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading