Yandex Metrica

İstanbul'un ulaşım sorunu dinmiyor! Binlerce kişinin kullandığı Metrobüs durağında 75 günlük çalışma!

İstanbul'un ulaşım sorunu dinmiyor! Binlerce kişinin kullandığı Metrobüs durağında 75 günlük çalışma!

İstanbul'un en çok kullanılan metrobüs duraklarından olan  Yenibosna Metrobüs İstasyonu'na yaya üst geçidi inşası başladı. 

Gündem

25.06.2024, 22:13

Yenibosna Metrobüs İstasyonu'nda yayaların güvenliğini ve konforunu artırmak için 75 gün sürecek bir çalışma başlıyor. Çalışmalar kapsamında metrobüs istasyonuna inen yaya üst geçidi genişletilecek.

Önce yanacağız, sonra donacağız! Meteoroloji hafta sonu tahminlerini duyurdu: İstanbul'a özel uyarı Önce yanacağız, sonra donacağız! Meteoroloji hafta sonu tahminlerini duyurdu: İstanbul'a... Haberi Görüntüle

ŞERİT DARALTILMASI YAPILACAK

Metrobüs yaya üst geçidi yenileneceği için İstanbul'da Yenibosna Metrobüs İstasyonu'nu kullananlara kötü haber geldi. Yeni üst geçidin inşası 75 gün sürecek. Çalışma bitene kadar D-100 Karayolu ile yan yolda şerit daraltması yapılacak.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, çalışma süresince D-100 Karayolu’nun Edirne ve Ankara yönlerinde tek şerit daraltma yapılacağı bildirildi. Bölgeden geçen yan yollarda da her iki yönde tek şerit daraltma yapılacağı ifade edildi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye'nin kanayan yarası için talimat: Neticelendirip bana sunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye'nin kanayan yarası için talimat: Neticelendirip bana sunun Haberi Görüntüle

ÇALIŞMA 75 GÜN SÜRECEK 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenibosna’daki çalışmaların yarın başlayacağını duyurdu. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, çalışma süresince D-100 Karayolu’nun Edirne ve Ankara yönlerinde tek şerit daraltma yapılacağı bildirildi. Bölgeden geçen yan yollarda da her iki yönde tek şerit daraltma yapılacağı ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading