Yandex Metrica

Sitede Ara

İtalya, Türkiye'yi G7 zirvesine davet etti: Cumhurbaşkanı Erdoğan kabul etti!

İtalya, Türkiye'yi G7 zirvesine davet etti: Cumhurbaşkanı Erdoğan kabul etti!

13-15 Haziran tarihleri arasında yapılacak G7 zirvesine Türkiye'de davet edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni'yle telefon görüşmesi gerçekleştirerek G7 zirvesine katılacağını dile getirdi.  

Gündem

30.05.2024, 09:56

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Gerçekleşen görüşmede Türkiye ile İtalya ilişkileri, İsrail'in Filistin topraklarında yaptığı 'Soykırım' ve küresel konular ele alındı.

İtalya Başbakanı Meloni ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında gerçekleşen telefon görüşmesine dair, İtalya Başbakanlığı tarafından yazılı bir açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada 13-15 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek G7 zirvesine Türkiye'yi de davet ettiği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakan Meloni'ye düzenlenecek zirveye katılım göstereceğini söylediği belirtildi.

İtalya Başbakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Borgo Egnazia'da yapılacak G7 Zirvesi'ne katılacağını teyit ettiği ve Meloni'nin de davete icabet etmesinden ötürü Erdoğan'a teşekkür ettiği ifadeleri yer aldı.

Financial Times Erdoğan'ın ekonomi hamlelerini yazdı: Güçlü lider yatırımcıları çekiyor! Financial Times Erdoğan'ın ekonomi hamlelerini yazdı: Güçlü lider yatırımcıları çekiyor! Haberi Görüntüle

G7 ZİRVESİ BORGO EGNAZIA'DA DÜZENLENECEK

ABD, İngiltere, Kanada, Fransa, Almanya, İtalya ve Japonya'dan oluşan G7, bu sene 13-15 Haziran tarihleri arasında İtalya'nın Puglia Bölgesi'ndeki Borgo Egnazia kasabasında düzenlenecek.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading