Yandex Metrica

İYİ Parti'de sular durulmuyor! Koray Aydın'a teşekkür ederek istifa etti

İYİ Parti'de sular durulmuyor! Koray Aydın'a teşekkür ederek istifa etti

İYİ Parti'de Yerel Seçimler öncesinde başlayan istifa dalgası eski Genel Başkan Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından hız kazandı. İYİ Parti'den son iki günde 3 istifa haberi geldi. İYİ Parti'nin eski Ankara İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu (GİK) eski Üyesi Yetkin Öztürk istifasını duyurdu. 

Gündem

28.06.2024, 23:16

Yerel seçimlerdeki başarısızlığın ardından Genel Başkanlığa bir daha aday olmayan ve konge seçiminin ardından Meral Akşener, genel başkanlık görevini Müsavat Dervişoğlu'na devretti. Akşener'in partiden ayrılmasının ardından İYİ Parti'de dalga dalga istfa haberleri geldi. İYİ Parti'nin kurucularından olan Koray Aydın ve 27. Dönem Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral ayrı ayrı yayımladıkları metinle birer gün arayla partiden istifa ettiklerini duyurdu.

Koray Aydın ile yakın ilişkisi bilinen İYİ Parti'nin eski Ankara İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu (GİK) eski Üyesi Yetkin Öztürk, sosyal medya hesabından bir duyuru yaparak İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu.

Yetkin Öztürk, İYİ Parti'nin Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener'in istifası ardından, partinin olağanüstü kurultay sürecinde gerçekleştirilen görüşmelerde Koray Aydın'ı temsil ederek yer almıştı.

Hem Avrupa'yı hem de içimizdeki düşmanları kudurttu! Dünyada gündem Merih'in bozkurt selamı Hem Avrupa'yı hem de içimizdeki düşmanları kudurttu! Dünyada gündem Merih'in... Haberi Görüntüle

"EMEKLER ZİYAN OLDU, ÜZGÜNÜZ"

Yetkin, istifasını duyurduğu paylaşımda şu laflara yer verdi:

"Milletimize hizmet etmek için, yurtsever birçok arkadaşımızla emek vererek kurduğumuz İYİ Partiden bugün istifa ediyorum. Milletimiz için bunca yılda verdiğimiz tüm emekler, heyecanlar, emekler ziyan oldu, üzgünüz. Ama her şeye yeniden başlama iradesi içimizde tümüyle mevcut. Ecdadımızın, Devletimizin kuruluşunda Atamıza verdiği 100 senelik yemine sabitiz; yılmadan, usanmadan, Türkiye Cumhuriyeti'nin ebediyeti için çalışmaya devam edeceğiz. Saygılarımla."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading