Yandex Metrica

İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında arbede! AK Partili ve CHP'li üyeler birbirine girdi

İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında arbede! AK Partili ve CHP'li üyeler birbirine girdi

İzmir Büyükşehir Belediye meclis toplantısında olay çıktı. AK Partili meclis üyesi Akdülhakim Evin'in konuşmasına sinirlenen CHP'li üyeler ayağa kalkarak Evin'e sözlü karşılık verdi. Daha sonra büyüyen tartışma iki grup arasında arbedeye dönüştü.

Gündem

13.09.2024, 22:27

İzmir Büyükşehir Belediye meclisi eylül ayı üçüncü birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay riyasetinde gerçekleştirildi. Toplantıda bazı CHP'li meclis ütyeleri hükümeti eleştirdi. AK Partili meclis üyesi Abdülhakim Evin'in konuşmasına sinirlenen CHP'li üyeler ayağa kalkarak Evin'e sözlü karşılık verdi. Evin'in sözlerine tepki gösterenler arasında Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki de vardı. Daha sonra büyüyen tartışma iki grup arasında arbedeye dönüştü. Arbedeye müdahale eden diğer meclis üyeleri tarafları sakinleştirdi. 

MSB görüntüleri paylaştı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi MSB görüntüleri paylaştı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

BAŞKAN TUGAY'DAN UYARI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, üyelere 5 yıl boyunca aynı mecliste toplantılara katılacaklarını ve birbirlerinin yüzüne bakacaklarını belirterek, kullanılan ifadelere dikkat edilmesini istedi.

Habere Tepki Ver

0

1

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading