Yandex Metrica

Sitede Ara

İzmir'de 3 çocuğu kurşuna dizilen anneden yürek yakan sözler

İzmir'de 3 çocuğu kurşuna dizilen anneden yürek yakan sözler

İzmir'in Bornova ilçesinde dün korkunç bir olay yaşandı. Bir baba 4 evladından 3'ünü öldürüp, kendini yaraladı. Ayrılmak üzere olduğu eşi tarafından 4 çocuğundan 3'ü öldürülen ve 11 yaşındaki kızı ağır yaralanan acılı anne Naciye Akkaplan'ın çocuklarının cenazesinde 'Hanginize yanayım' şeklindeki feryatları yürekleri dağladı.

Gündem

28.08.2024, 18:08

İzmir'de meydana gelen korkunç olay sabah saatlerinde gerçekleşirken psikolojik sorunları olduğu öğrenilen baba Vesih Şimşek, çocuklarını katletti.

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen baba Vesih Şimşek, çocukları Hiranur, Cemre, Ceylin ve Nira Şimşek'i kendine ait zeytinliğe getirdi.

Elif'in katili eski sevgilisi çıktı: 4 çocuk annesiz kaldı Elif'in katili eski sevgilisi çıktı: 4 çocuk annesiz kaldı Haberi Görüntüle

ÇOCUKLARINA PEŞ PEŞE ATEŞ ETTİ

Burada henüz belirlenemeyen sebepten dolayı cebinde taşıdığı tabancayla 4 çocuğuna peş peşe ateş etti. Çocuklar vücutlarının farklı yerlerine aldıkları kurşunlarla yere yığıldı.

İzmir'de korkunç bir katliam gerçekleştiren baba Vesih Şimşek, çocuklarını öldürdükten sonra bir yakınını arayarak durumu itiraf etti.

Sanat dünyasının acı kaybı! Mehmet Güleryüz hayatını kaybetti Sanat dünyasının acı kaybı! Mehmet Güleryüz hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

İNTİHARA KALKIŞTI

Çocuklarını vurduğunu, kendisinin de intihar edeceğini söyleyerek bulundukları yeri bildiren baba Vesih Şimşek, aynı silahla intihara kalkıştı. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, Cemre, Ceylin ve Nira'nin yaşımını yitirdiğini tespit etti. Ağır yaralanan Vesih ve Hiranur Şimşek ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen ekipler, yaşanan vahşetle ilgili soruşturma başlatıldı.

Erdoğan'dan yakın takip! Minik Narin olayı mercek altında: En ağır cezayı alacaklar Erdoğan'dan yakın takip! Minik Narin olayı mercek altında: En ağır... Haberi Görüntüle

ACILI ANNE: HANGİNİZE YANAYIM

Yaşanan vahşetin ardından hayatını kaybeden 3 kız kardeş annelerinin yaşadığı Manisa'nın Salihli ilçesinde dualarla son yolculuklarına uğurlandı. Çocuklarının tabutuna sarılan acılı anne, Hz. Ömer Camisinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı öncesi her bir evladı ile ayrı ayrı helalleşti. Çocuklarını son yolculuğuna uğurlayan acılı anne "Hanginize yanayım" şeklindeki feryatları yürekleri dağladı.

Şehit Ayşenur'ün ata evi Türk bayraklarıyla donatıldı! 'Buraya defnedilmesini istiyoruz' Şehit Ayşenur'ün ata evi Türk bayraklarıyla donatıldı! 'Buraya defnedilmesini istiyoruz' Haberi Görüntüle

"HELALLİK ALMAYA GEREK YOK"

Cenaze namazını kıldıran Salihli Müftüsü Ali Çebi ise babaları tarafından katledilen 3 kız kardeş için "Çocuklar zaten cennetlik, helallik almaya gerek yok. Onlar çocuktur cennete gideceklerdir" diyerek helallik almadı.

Öte yandan baba Vesim Şimşek ve kızı Hira Nur'un İzmir'de yoğun bakımda tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

30 Ağustos Solo Türk İstanbul'da saat kaçta uçacak? Solo Türk İstanbul'da nereden izlenir? 30 Ağustos Solo Türk İstanbul'da saat kaçta uçacak? Solo Türk... Haberi Görüntüle

CENAZELER MANİSA'YA GÖTÜRÜLDÜ

Cenazeler, adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. İşlemlerinin ardından cenazeler anne tarafında morgdan teslim alınıp, toprağa verilmek üzere Manisa'nın Salihli ilçesine götürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

2

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading