Yandex Metrica

İzmir'de 3 çocuğunu öldürüp intihar etmişti! Katil baba hastanede hayatını kaybetti

İzmir'de 3 çocuğunu öldürüp intihar etmişti! Katil baba hastanede hayatını kaybetti

İzmir Bornova'da dağlık alana götürdüğü 4 çocuğundan 3'ünü çöldürüp 1'ini de yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulunan baba, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gündem

29.08.2024, 13:07

İzmir'de meydana gelen korkunç olay sabah saatlerinde gerçekleşirken psikolojik sorunları olduğu öğrenilen baba Vesih Şimşek, çocuklarını katletti.

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen baba Vesih Şimşek, çocukları Hiranur, Cemre, Ceylin ve Nira Şimşek'i kendine ait zeytinliğe getirdi.

Burada henüz belirlenemeyen sebepten dolayı cebinde taşıdığı tabancayla 4 çocuğuna peş peşe ateş etti. Çocuklar vücutlarının farklı yerlerine aldıkları kurşunlarla yere yığıldı.

İzmir'de korkunç bir katliam gerçekleştiren baba Vesih Şimşek, çocuklarını öldürdükten sonra bir yakınını arayarak durumu itiraf etti.

Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olacak? Ekonomistler ortak fikirde birleşti Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olacak? Ekonomistler ortak fikirde birleşti Haberi Görüntüle

3 ÇOCUĞUNU KATLEDEN BABA DA ÖLDÜ

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakımda tedavi gören baba Vesim Şimşek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü. 

Ağır yaralı olarak tedavisi süren çocuklardan Hiranur Şimşek'in ise Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading