Yandex Metrica

İzmir'de 9 Eylül (bugün) otobüsler ücretsiz mi? ESHOT otobüs, metro bedava mı?

İzmir'de 9 Eylül (bugün) otobüsler ücretsiz mi? ESHOT otobüs, metro bedava mı?

2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk ders zilinin çalacak olması nedeniyle hemde İzmir'in Kurtuluşu olması nedeniyle 9 Eylül 2024 Pazartesi günü kent genelinde toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığı merak konusu oldu. İstanbul'da 9 Eylül'de belli saatlerde toplu taşıma ücretsiz oldu. Peki İzmir'de 9 Eylül (bugün) otobüsler ücretsiz mi? ESHOT otobüs, metro bedava mı?

Gündem

03.09.2024, 12:37

2024-2025 eğitim öğretim yılı 9 Eylül Pazartesi günü başlıyor. 18 milyon öğrenci ile 1 milyon öğretmen ilk ders ziliyle birlikte okullarında olacak. Çocuklarını okula gönderecek olan ailelerde ise tatlı bir heyecan söz konusu. Okulların açılmasıyla trafikte yoğunluğun da artması bekleniyor. 9 Eylül'de bazı illerimizde trafikte sıkışıklık yaşanmaması nedeniyle belli saatlerde toplu taşımalar ücretsiz oldu. İzmir'de yaşayan öğrenciler ve vatandaşlar ise İzmir'de 9 Eylül (bugün) otobüsler ücretsiz mi? ESHOT otobüs, metro bedava mı? sorularına yanıt aramaya başladı.

Ehliyeti olanlar dikkat! Sürücüler bu uygulamadan habersiz, cezalar başladı! Ehliyeti olanlar dikkat! Sürücüler bu uygulamadan habersiz, cezalar başladı! Haberi Görüntüle

9 EYLÜL (BUGÜN) İZMİR'DE OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ?

İzmir'in Kurtuluşu olması nedeniyle 9 Eylül İzmir için özel bir öneme sahip. Aynı zamanda okulların açılacağı ilk gün olması nedeniyle de vatandaşlar toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden henüz konuya dair bir açıklama gelmedi. Ulaşım birimleri ile irtibata geçerek kent genelindeki ulaşım durumu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

İstismardan dolayı ölen Sıla bebeğin annesinin kan donduran ifadesi ortaya çıktı: Bezindeki kanı gördüm! İstismardan dolayı ölen Sıla bebeğin annesinin kan donduran ifadesi ortaya... Haberi Görüntüle

9 EYLÜL'DE İZMİR'DE ESHOT OTOBÜS, METRO BEDAVA MI?

İzmir'de 9 Eylül 2024 Pazartesi günü toplu taşımaların ücretsiz olacağına dair bir duyuru henüz gelmedi. 

CHP ve DEM'li belediyelerin 'kent uzlaşısı' toplantısında skandal: İstiklal marşı okunmadı! CHP ve DEM'li belediyelerin 'kent uzlaşısı' toplantısında skandal: İstiklal marşı... Haberi Görüntüle

9 EYLÜL'DE NE OLDU?

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluş günü olarak kabul edilir. 26 Ağustos'ta başlayan Büyük Taarruz harekâtı sonucu Türk ordusunun Yunan işgali altındaki İzmir'e 9 Eylül 1922'de girmesini belirten tarih terimidir.

Mudanya Ateşkes Antlaşması ve sonrasında Lozan Barış Antlaşması'na uzanan süreci başlatması dolayısıyla Millî Mücadele'nin sona ererek Türk milletinin kurtuluşu ve bağımsızlığını elde edişinin simgesi olmuş çok önemli bir tarihi olaydır.

Ekrem İmamoğlu'nun diploması sahte mi? YÖK denkliği yokken Girne'den İstanbul'a nasıl geldi? Ekrem İmamoğlu'nun diploması sahte mi? YÖK denkliği yokken Girne'den İstanbul'a... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA 9 EYLÜL'DE HANGİ SAATLER ARASINDA OTOBÜSLER BEDAVA?

2024-2025 eğitim-öğretim yılının ilk günü olması nedeniyle İstanbul'da milyonlarca öğrenci, eğitim-öğretim yılının ilk gününde toplu taşımayı ücretsiz kullanacak. İstanbul'da toplu taşıma sabah 06.00'dan öğlen 14.00'e kadar ücretsiz hizmet verecek.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading