Yandex Metrica

Sitede Ara

İzmir'de baba dehşeti: 4 evladından 3'ünü öldürüp, kendini yaraladı

İzmir'de baba dehşeti: 4 evladından 3'ünü öldürüp, kendini yaraladı

 İzmir'de korkunç bir olay yaşandı. Bir baba 4 evladından 3'ünü öldürüp, kendini yaraladı.  Kendisi ve bir çocuğu yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Gündem

27.08.2024, 15:26

İzmir'de meydana gelen korkunç olay sabah saatlerinde gerçekleşirken psikolojik sorunları olduğu öğrenilen baba Vesih Şimşek, çocuklarını katletti.

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen baba Vesih Şimşek, çocukları Hiranur, Cemre, Ceylin ve Nira Şimşek'i kendine ait zeytinliğe getirdi.

Nilşah Ağaoğlu kimdir? Yavuz Bingöl kiminle evleniyor? Nilşah Ağaoğlu kimdir? Yavuz Bingöl kiminle evleniyor? Haberi Görüntüle

ÇOCUKLARINA PEŞ PEŞE ATEŞ ETTİ

Burada henüz belirlenemeyen sebepten dolayı cebinde taşıdığı tabancayla 4 çocuğuna peş peşe ateş etti. Çocuklar vücutlarının farklı yerlerine aldıkları kurşunlarla yere yığıldı.

İzmir'de korkunç bir katliam gerçekleştiren baba Vesih Şimşek, çocuklarını öldürdükten sonra bir yakınını arayarak durumu itiraf etti.

Mesut Kazancı kimdir? Su istedi diye vahşice öldürüldü! Mesut Kazancı kimdir? Su istedi diye vahşice öldürüldü! Haberi Görüntüle

İNTİHARA KALKIŞTI

Çocuklarını vurduğunu, kendisinin de intihar edeceğini söyleyerek bulundukları yeri bildiren baba Vesih Şimşek, aynı silahla intihara kalkıştı. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, Cemre, Ceylin ve Nira'nin yaşımını yitirdiğini tespit etti. Ağır yaralanan Vesih ve Hiranur Şimşek ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen ekipler, yaşanan vahşetle ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading