Yandex Metrica

İzmir'de balık tutmak yasaklandı mı? İzmir Körfez'de balık tutmanın cezası var mı?

İzmir'de balık tutmak yasaklandı mı? İzmir Körfez'de balık tutmanın cezası var mı?

İzmir'de balık tutmak yasaklandı mı? İzmir Körfez'de balık tutmanın cezası var mı? İzmir Körfezi'nde yaşanan balık ölümleri konusunda yetkililerden vatandaşlara bölgeden tutulan balıkların yenmemesi yönünde peş peşe uyarılar yapıldı. İzmir Körfezdeki balıkların ciddi zehirlenmelere yol açabileceği yönünde uyarılar gelirken olta ile balık avlanması da yasaklandı. Yasaklara uymayanlara para cezası verileceği belirtildi. Bölgedeki ölmüş ve yüzeye çıkmış balıkların yenmemesi konusunda da uyarılar yapıldı.

Gündem

28.08.2024, 13:10

İzmir Körfez'de devam eden yoğun koku ile birlikte balık ölümleri görülmeye başlandı. Binlerce balık ölüp karaya vurdu. Bayraklı ilçesi Turan mevkisi sahiline ölü balıkların yüzeye çıkmasının ardından kirliliğin giderilmesi için kurumların çalışmaları sürüyor.

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası kaç metre kare? Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası kaç metre kare? Haberi Görüntüle

İZMİR'DE BALIK TUTMAK YASAKLANDI MI?

İzmir Körfezi'ndeki kirlilik ve balık ölümleri devam ediyor. Uzmanlar bölgede balık avlanmaması konusunda uyarılarda bulundu.

Uzmanlar bölgede balık avlamanın sağlık sorunlarına neden olabileceği konusunda uyarılarda bulundu. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, balık ölümlerinin görüldüğü körfezden balık tutulmaması konusunda vatandaşları uyarıyor.

Bostanlı Sazburnu ile Üçkuyular Vapur İskelesi arasındaki hatta balıkçılık yasak. 14.04.1982 tarihinde İl Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile belirtilen bölgede her türlü deniz ürünlerinin avcılığı yasak. Amatör balıkçılara kolluk kuvvetlerince mevzuata aykırı faaliyetlerine 2 bin 620 lira, ürünleri sattıları tespit edilirse, 26 bin 242 lira idari para cezası uygulandığı belirtildi.

İzmir Körfez'de tutulan balıkların yenmemesi konusunda da uyarılar geliyor. Balıklar ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir.

Santa Maria İtalyan Kilisesi saldırısının planlayıcısı İstanbul'da yakalandı Santa Maria İtalyan Kilisesi saldırısının planlayıcısı İstanbul'da yakalandı Haberi Görüntüle

İZMİR KÖRFEZ'DE BALIK TUTMANIN CEZASI VAR MI?

İzmir Körfez'de balık tutmanın yasak ve idari para cezasının olduğu da öğrenildi. Bostanlı Sazburnu ile Üçkuyular Vapur İskelesi arasındaki hatta balıkçılık yasak. 14.04.1982 tarihinde İl Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile belirtilen bölgede her türlü deniz ürünlerinin avcılığı yasak. Amatör balıkçılara kolluk kuvvetlerince mevzuata aykırı faaliyetlerine 2 bin 620 lira, ürünleri sattıları tespit edilirse, 26 bin 242 lira idari para cezası uygulandığı belirtildi.

Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman çıkacak? Erşan Kuneri 2. sezon konusu ne? Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman çıkacak? Erşan Kuneri 2.... Haberi Görüntüle

ÖLMÜŞ BALIKLAR ZEHİRLEBİLİR

Su üstüne çımış ve ölmüş balıkların tüketilmemesi gerektiği yönünde uyarılar geldi. Bu bölgedeki balıkların sağlığa zararlı olacağı ve ciddi zehirlenmelere neden olacağı belirtildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay uyarıda bulunarak, İzmirlilerin iç körfez balık tutmaması ve tüketmemesi gerektiğini belirtti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading