Yandex Metrica

İzmir'de kan donduran olay: 5 köpek, 6 kedi zehirlenerek katledildi

İzmir'de kan donduran olay: 5 köpek, 6 kedi zehirlenerek katledildi

İzmir'İn Seferihisar ilçesinde 5 köpek ve 6 kedinin zehirlenerek öldürüldüğü belirlendi. 2 köpek tedaviyi alınırken ANDA Arama kurtarma ile Hayvan Arama Kurtarma Derneği ekipleri, bölgede zehirlenen başka hayvan olup olmadığını araştırıyor.  

Gündem

30.08.2024, 12:19

İzmir'in Seferihisar ilçesinin Sığacık Mahallesi 139/3 Sokak civarında dün saat 17.00 sıralarında vatandaşlar, acı çeken ve ölen hayvanları olduğunu görüp, yetkililere durumu bildirdi. 

Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, Seferihisar İlçe Tarım Müdürlüğü, Seferihisar Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi barınak ekipleri bölgeye gelerek inceleme başlattı.

Ekipler yapılan çalışma sonucunda 5 köpek ve 6 kedinin zehirlenerek öldürüldüğünü tespit ederken 2 köpek ise tedavi altına alındı.

ANDA Arama Kurtarma ile Hayvan Arama Kurtarma Derneği ekipleri de bölgeye geldi. Saat 23.30 itibarıyla alan taramasına başlayan ekipler, bölgede zehirlenen başka hayvan olup olmadığını araştırıyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Seferihisar Belediyesi'nden yapılan açıklamada zehirlenmelerin tüm yönleriyle araştırıldığı ve sorumluların tespit edilmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading