Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı çalışmıyor mu, bozuldu mu? Eminönü Sirkeci seferleri iptal mi?

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı çalışmıyor mu, bozuldu mu? Eminönü Sirkeci seferleri iptal mi?

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'ndan yaşanan aksaklık sonları vatandaşlar arama motoruna, Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı çalışmıyor mu, bozuldu mu? Eminönü Sirkeci seferleri iptal mi? sorularını yöneltmeye başladı. Peki T1 Tramvay Hattı neden çalışmıyor? 

Gündem

01.10.2024, 18:15

Eminönü Sirkeci istikametine gidecek olan vatandaşlar Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'na ne olduğunu merak ediyor. Uzun süredir seferlerin yapılmadığı Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı çalışmıyor mu, bozuldu mu? Eminönü Sirkeci seferleri iptal mi?

MHP'li isimden İzmir için kritik uyarı! 'Patladı, patlayacak' MHP'li isimden İzmir için kritik uyarı! 'Patladı, patlayacak' Haberi Görüntüle

KABATAŞ-BAĞCILAR TRAMVAY HATTI BOZULDU MU 1 EKİM?

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'ndaki soruna ilişkin açıklama yapan Metro İstanbul sosyal medya hesabından, T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'ndaki teknik arıza nedeniyle seferlerin Kabataş-Eminönü ve Sirkeci-Bağcılar istasyonları arasında yapıldığı ifade etti.

Yöneylem Araştırma şirketi kimin, sahibi kim? Yöneylem hangi partiye yakın? Yöneylem Araştırma şirketi kimin, sahibi kim? Yöneylem hangi partiye yakın? Haberi Görüntüle

KABATAŞ-BAĞCILAR TRAMVAY NORMALE DÖNECEK?

Arızaya ilişkin açıklama yapan Metro İstanbul Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'ndaki sorunun ne zaman giderileceğine dair bir bilgi paylaşmadı. Metro İstanbul sadece teknik arıza nedeniyle seferlerin Kabataş-Eminönü ve Sirkeci-Bağcılar istasyonları arasında yapıldığı ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading