Kabine bugün toplanıyor! İşte kritik başlıklar

Kabine bugün toplanıyor! İşte kritik başlıklar

Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bugün toplanacak. İnternetteki şiddet içerikli gruplar, kadın ve çocuk cinayetleri bugün toplanacak kabinenin ana gündemi olacak.

Gündem

14.10.2024, 11:49

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, iki haftalık aranın ardından yeni  toplantısını bugün yapacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği kritik toplantı bugün saat 15.30'da Beştepe'de bir araya gelecek.

Son zamanlarda artış gösteren ve toplumda infilae yol açan internetteki şiddet içerikli gruplar, kadın ve çocuk cinayetlerinin yanı sıra infaz sistemi bugün toplanacak kabinenin ana gündemi olacak.

Sözümüz söz! Murat Kurum müjdeyi verdi: Vatandaşlarımızı sağlam yuvalara kavuşturana kadar durmayacağız Sözümüz söz! Murat Kurum müjdeyi verdi: Vatandaşlarımızı sağlam yuvalara kavuşturana... Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN GAZZE VE LÜBNAN'A SALDIRILARI

Bir yıldan fazla sbir süredir abluka altında olan ve yoğun bombardımana maruz kalan Gazze ve Lübnan'da yaşanan gelişmeler, kritik toplantıda masaya yatırılacak. Toplantıda dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan terör devleti İsrail'in savaşı bölgeye yayma stratejisine karşılık Türkiye'nin atacağı adımlar görüşülecek.

Gazze'de ateşkesin sağlanması için uluslararası alanda katil İsrail'e baskı uygulanmasına yönelik girişimler değerlendirilecek.

17 il teyakkuzda! Meteoroloji'den sağanak ve fırtına uyarısı 17 il teyakkuzda! Meteoroloji'den sağanak ve fırtına uyarısı Haberi Görüntüle

TERÖRLE MÜCADELE

Beştepe'deki toplantıda eli kanlı terör örgütleriyle yürütülen etkin ve kararlı mücadelede son durum masaya yatırılacak. Yurt içinde ve sınır ötesinde devam eden operasyonlar ile atılacak adımlar görüşülecek.

Kabine toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balkan ülkelerine yönelik temasları da ele alınacak. Arnavutluk ve Sırbistan'ı ziyaret eden Erdoğan'ın, ziyaretine ilişkin Kabine üyelerini bilgilendirmesi bekleniyor.

Twente Fenerbahçe maçı TRT1'de neden yok? FB-Twente maçı şifreli mi, hangi kanalda? Twente Fenerbahçe maçı TRT1'de neden yok? FB-Twente maçı şifreli mi,... Haberi Görüntüle

EKONOMİ DE GÜNDEMDE OLACAK

Toplantıda, Orta Vadeli Program hedefleri doğrultusunda atılan adımlar değerlendirilecek. Bakanlığın kararlılıkla devam ettirdiği program kapsamında enflasyonun tek haneye düşürülmesi için yol haritası üzerinde durulacak. Yatırım, istihdam ve fiyat istikrarı konuları da gündemde olacak. 

Toplantıda ayrıca vatandaşın sağlığıyla oynayıp gıdada sahtekarlık yapanlara yönelik devam ettirilen gıda denetimleri de ele alınacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading