Kabine bugün toplanıyor! Lübnan ilk sırada: İşte masadaki diğer başlıklar

Kabine bugün toplanıyor! Lübnan ilk sırada: İşte masadaki diğer başlıklar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek. Beştepe'deki toplantıda öne çıkan başlık, İsrail'in Gazze'den sonra Lübnan'ı hedef alan saldırıları olacak.

Gündem

30.09.2024, 12:14

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 3 haftalık aranın ardından Cumhurbaşkanlığı Erdoğan'ın başkanlığında yeniden bir araya gelecek. toplanacak.

Beştepe'deki gerçekleştirilecek toplantıda öne çıkan başlık, Gazzze'de dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza attıktan sonra Lübnan'da da katilamlar yapmayan başlayan İsrail'in saldırıları olacak.

Gaziantep'te uzun namlulu silahlarla sokağa çıkmışlardı! Bakan Yerlikaya açıkladı: Gereği yapıldı Gaziantep'te uzun namlulu silahlarla sokağa çıkmışlardı! Bakan Yerlikaya açıkladı: Gereği... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE HANGİ ADIMLARI ATACAK?

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ı öldüren İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yönetiminin savaşı bölgeye yayma stratejisine karşılık Türkiye'nin atacağı adımlar masaya yatırılacak.

Aylardır abluka altında olan ve yoğun bombardımana maruz kalan Gazze'de ateşkesin sağlanması için uluslararası alanda İsrail'e baskı uygulanmasına yönelik girişimler değerlendirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit Şeyda Yılmaz’ın babasıyla telefonda görüştü! Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit Şeyda Yılmaz’ın babasıyla telefonda görüştü! Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'IN ABD'DE DİPLOMASİ TRAFİĞİ

Bugün öğle saatlerinde gerçekleştirilecek olan Tkritik toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu için gittiği Amerika Birleşik Devletleri'ndeki görüşme, kabul, temas ve ziyaretleriyle ilgili Kabine üyelerini bilgilendirmesi de bekleniyor.

DMM'den İmam hatip iddialarına ilişkin açıklama: Sözcü gazetesinin haberi yalanlandı DMM'den İmam hatip iddialarına ilişkin açıklama: Sözcü gazetesinin haberi yalanlandı Haberi Görüntüle

YENİ YASAMA YILI

Kabine ayrıca 1 Ekim itibarıyla başlayacak yeni yasama yılına dair hazırlıkları da ele elacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündemine getirilecek yeni düzenlemeler masaya yatırılacak. Bu bağlamda, Siber Güvenlik Başkanlığının kurulması ile yeni ve sivil anayasa çalışmaları da değerlendirilecek.

Son dakika... AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Lübnan'daki saldırıya dair açıklamalar: 'İsrail'in katliamlarının sınırı yok' Son dakika... AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Lübnan'daki saldırıya dair açıklamalar:... Haberi Görüntüle

ENFLASYONLA MÜCADALE

Kabine toplantısının diğer başlıkları arasında ise ekonomi var. Toplantıda Orta Vadeli Program kapsamındaki hedefler masaya yatırılacak. Enflasyonun tek haneye düşürülmesi için yol haritası üzerinde durulacak. Yatırım, istihdam ve fiyat istikrarı konuları da gündemde olacak. Vatandaşların alım gücünün yüklsetilmesi için yapılacak çalışmalar değerlendirilecek.

Kabine Toplantısı'nda terörle mücadele de ele alınacak. Yurt içinde ve sınır ötesinde devam eden operasyonlardaki son durum değerlendirilecek.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading