Yandex Metrica

Kabine toplanıyor! Ana gündem ekonomi: İşte masadaki diğer başlıklar

Kabine toplanıyor! Ana gündem ekonomi: İşte masadaki diğer başlıklar

Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün toplandı. Ekonomide Orta Vadeli Program değerlendirilecek. TSK ve MİT'in başarılı operasyonları ele alınacak ve son olarak da İsrail'in Gazze'deki katliamı görüşülecek.  

Gündem

09.09.2024, 18:17

Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında bugün 15.15'te toplandı. Toplantıda iç ve dış gelişmeler ele alınacak. Ekonomi başlığında, orta vadeli program değerlendirilecek. Terörle mücadele ele alınacak. Ayrıca terör devleti İsrail'in Gazze'deki katliamı masaya yatırılacak.

İsrail onu neden öldürdü! Şehit edilen Türk aktivist Ezgi'nin yakın arkadaşı tek tek  anlattı! İsrail onu neden öldürdü! Şehit edilen Türk aktivist Ezgi'nin yakın... Haberi Görüntüle

ANA GÜNDEM EKONOMİ

Öğle saatlerinde gerçekleştirilen toplantıda öne çıkan başlık ekonomi olacak. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından açıklanan Orta Vadeli Program kapsamında ekonomideki 3 yıllık hedefler masaya yatırılacak. Enflasyonun tek haneye düşürülmesi için yol haritası ele alınacak. Ayrıca, yatırım, istihdam ve fiyat istikrarı konuları da gündemde olacak.

Yurt dışından iPhone 16 almak daha mı ucuz? IMEI kayıt ile birlikte iPhone 16 toplam maliyeti ne kadar? Yurt dışından iPhone 16 almak daha mı ucuz? IMEI kayıt... Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN GAZZE'YE SALDIRILARI

Dış politikada, aylardır abluka altında olan ve yoğun bombardımana maruz kalan Gazze başta olmak üzere Orta Doğu'daki gelişmeler ele alınacak. Dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail'in 11 aydır devam eden katliamının durdurulması için ateşkes görüşmelerinde gelinen son durum değerlendirilecek. Gazze'ye insani yardımların ulaştırılması konusunda devam eden çalışmalar gözden geçirilecek.

Boykotun gücü! İsrail destekçisi fast food zinciri Burger King, adını değiştirdi! Boykotun gücü! İsrail destekçisi fast food zinciri Burger King, adını ... Haberi Görüntüle

TSK VE MİT'İN OPERASYONLARI ELE ALINACAK

Kabine Toplantısı'nda terörle mücadeleye de mercek tutulacak. Yurt içinde ve sınır ötesinde devam eden operasyonlardaki son durum görüşülecek. Türk silahlı Kuvvetleri'nin yanısıra, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonları ele alınacak.

Ayrıca Diyarbakır'da vahşice katledilen 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti de enine boyuna ele alınacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading