Kabine toplantısı sona erdi!

Kabine toplantısı sona erdi!

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Beştepe'de gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sona erdi.

Gündem

14.10.2024, 18:47

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, iki haftalık aranın ardından yeni toplantısını bugün yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği kritik toplantı bugün saat 15.50'da Beştepe'de bir araya geldi.

Son zamanlarda artış gösteren ve toplumda infilae yol açan internetteki şiddet içerikli gruplar, kadın ve çocuk cinayetlerinin yanı sıra infaz sistemi bugün toplanacak kabinenin ana gündemi oldu..

Köfteci Yusuf franchise veriyor mu? Köfteci Yusuf franchise veriyor mu? Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN GAZZE VE LÜBNAN'A SALDIRILARI

Bir yıldan fazla sbir süredir abluka altında olan ve yoğun bombardımana maruz kalan Gazze ve Lübnan'da yaşanan gelişmeler, kritik toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıda dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan terör devleti İsrail'in savaşı bölgeye yayma stratejisine karşılık Türkiye'nin atacağı adımlar görüşüldü.

Gazze'de ateşkesin sağlanması için uluslararası alanda katil İsrail'e baskı uygulanmasına yönelik girişimler değerlendirildi.

Gebze'de 43 hayvan cesedi bulundu! Belediye olaya ilişkin açıklama yaptı: Bizimle alakası yok! Gebze'de 43 hayvan cesedi bulundu! Belediye olaya ilişkin açıklama yaptı:... Haberi Görüntüle

TERÖRLE MÜCADELE

Beştepe'deki toplantıda eli kanlı terör örgütleriyle yürütülen etkin ve kararlı mücadelede son durum masaya yatırıldı. Yurt içinde ve sınır ötesinde devam eden operasyonlar ile atılacak adımlar görüşüldü.

Kabine toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balkan ülkelerine yönelik temasları da ele alındı. 

Gıda analizlerindeki teşhisler kesin doğruluk içeriyor mu? 1000'de 1 hassasiyet ne anlama geliyor? Gıda analizlerindeki teşhisler kesin doğruluk içeriyor mu? 1000'de 1 hassasiyet... Haberi Görüntüle

EKONOMİ DE GÜNDEMDE OLACAK

Toplantıda, Orta Vadeli Program hedefleri doğrultusunda atılan adımlar değerlendirildi.. Bakanlığın kararlılıkla devam ettirdiği program kapsamında enflasyonun tek haneye düşürülmesi için yol haritası üzerinde durulacak. Yatırım, istihdam ve fiyat istikrarı konuları da gündemde oldu. 

Toplantıda ayrıca vatandaşın sağlığıyla oynayıp gıdada sahtekarlık yapanlara yönelik devam ettirilen gıda denetimleri de ele alındı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading