Kabine yoğun gündem ile toplanıyor! Masada TUSAŞ'a saldırı, Gazze, 2025 bütçesi ve enflasyon var!

Kabine yoğun gündem ile toplanıyor! Masada TUSAŞ'a saldırı, Gazze, 2025 bütçesi ve enflasyon var!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde toplanacak. Kabine gündeminin ana konusu TUSAŞ’a yapılan hain saldırı olacak. Katil İsrail’in Gazze soykırımının yanı sıra 2025 yılı bütçesi ve enflasyon da masada olacak.

Gündem

27.10.2024, 18:32

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yarın saat 15:30 sularında Beştepe'de toplanacak. Toplantının ardından Başkan Erdoğan'ın bir açıklama yapması bekleniyor.

Yeniden olur mu iddiaları çok konuşulmuştu! AK Parti'den çözüm sürecine net cevap: Masamızda yok Yeniden olur mu iddiaları çok konuşulmuştu! AK Parti'den çözüm sürecine... Haberi Görüntüle

TUSAŞ'A YÖNELİK TERÖR SALDIRISI

TUSAŞ'a yönelik terör saldırısının detayları kabine toplantısında değerlendirilecek. Irak ve Suriye'nin kuzeyine yapılan ve çok sayıda terör hedefinin imha edildiği operasyonlar Kabine toplantısında masaya yatırılacak. Atılacak adımlar ele alınacak.

Açıköğretimde geçmek artık kolay olmayacak: MEB açıkladı! İşte o zorunluluk... Açıköğretimde geçmek artık kolay olmayacak: MEB açıkladı! İşte o zorunluluk... Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN GAZZE VE LÜBNAN'A YÖNELİK SALDIRILARI

İsrail'in Gazze ile başlayan Lübnan ile devam eden saldırıları toplantının başlıkları arasında olacak. İsrail'in İran'a düzenlediği hava saldırıları da Ankara'nın yakın takibinde. İsrail'in İran'a yönelik saldırılarına Ankara'dan tepkiler art arda geldi.

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada saldırı kınandı. "İsrail, bölgemizi daha büyük bir savaşın eşiğine getirmiştir." açıklaması yapıldı. Bölgedeki gerilim, Türkiye'nin attığı ve atacağı adımlar kabinede ele alınacak.

'Yenidoğan çetesi' üyelerinin kan donduran konuşmaları iddianamede: Ahlaksız şaka gerçek oldu 'Yenidoğan çetesi' üyelerinin kan donduran konuşmaları iddianamede: Ahlaksız şaka gerçek... Haberi Görüntüle

EKONOMİDEKİ GELİŞMELER

Kabinede, 2025 yılı bütçesi, orta vadeli programın yansımaları ve enflasyonla mücadeleye dair ayrıntılar da ele alınacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading