Yandex Metrica

Sitede Ara

Kaçacak yer yok! MSB duyurdu: 17 terörist öldürüldü

Kaçacak yer yok! MSB duyurdu: 17 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Metina ve Gara bölgelerinde tespit ettiği 14 PKK'lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde belirlediği 3 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdiğini duyurdu.

Gündem

15.07.2024, 14:06

Son dakika haberleri.... Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen 14 PKK'lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde belirlenen 3 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Türk ordusunun kahramanlık destanı! Büyük taarruz, büyük zafer: 30 Ağustos'un 102. yılı Türk ordusunun kahramanlık destanı! Büyük taarruz, büyük zafer: 30 Ağustos'un... Haberi Görüntüle

14 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Teröristler için kaçacak yer yok, hiçbir yer onlar için güvenli değil! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit ettiği 14 PKK'lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde belirlediği 3 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading