Yandex Metrica

Kaçak sigara ile yakalanınca 'Atatürk' yalanına sığınmıştı! CHP'li Ediz Ün'den kaçakçılık sonrası pavyon eğlencesi!

CHP'li Milletvekili Ediz Ün'e ait araçta arama yapan polis ekipleri, gümrük kaçağı olduğu tespit edilen çok sayıda elekronik sigara aparatı ele geçirdi. CHP'li vekil Ün suçu şoförüne atarken Atatürk'ün de arkasına sığınmıştı. CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, şimdi de pavyonda yaptığı eğlencelerle gündem oldu.  

Gündem

25.09.2024, 19:15

Edirne'de polis ekipleri şüphe üzerine siren düzeneği olan Fatih A'nın idaresindeki 34 EKE 86 plakalı bir cipi durdurdu.Yapılan kontrolde aracın  CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün'e ait olduğu belirlendi. Sonrasında araçta arama yapan polis ekipleri, binlerce gümrük kaçağı elektronik sigara aparatı ile karşılaştı. Elektronik sigara kaçakçılığı skandalını Atatürk’ün arkasına saklanarak örtmeye kalkan CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, şimdi de pavyonlarda yaptığı eğlencelerle bir kez daha gündeme geldi. 

Tunus'ta neler oluyor? Cumhurbaşkanı adayı Zamal'a hapis cezası! Tunus'ta neler oluyor? Cumhurbaşkanı adayı Zamal'a hapis cezası! Haberi Görüntüle

NEON IŞIKLI HOŞ GELDİNİZ YAZISIYLA KARŞILANDI 

CHP’li Ün'ün milletvekili sıfatıyla yer aldığı pavyonda adına neon ışıklı yansımalar hazırlandığı öğrenildi. Edirne'de bulunan pavyonda Ün'ün karşılamasında, "Edirne Milletvekili Sayın Ediz Ün, Hoş geldiniz" ifadelerine yer verildi.

Türkiye'nin ilk yüksek hızlı asansörü! Bakan Kurum tesisin görüntülerini paylaştı Türkiye'nin ilk yüksek hızlı asansörü! Bakan Kurum tesisin görüntülerini paylaştı Haberi Görüntüle

PAVYONDA ÇALIŞAN KADINLARLA DANS ETTİ 

CHP'li Ün'ün eğlence mekanında ortaya çıkan görüntülerinde neon ışıkların altında 'İzmir Marşı' çalındığı ve CHP'li Ün'ün kim olduğu bilinmeyen genç kadınlarla dans ettiği görüldü. 

Son dakika: AFAD duyurdu: Tunceli'de şiddetli deprem! Son dakika: AFAD duyurdu: Tunceli'de şiddetli deprem! Haberi Görüntüle

BİNLERCE ELEKTRONİK SİGARA APARATI

Cipte yapılan aramada, gümrük kaçağı olduğu belirlenen 530 boş elektronik sigara kutusu, 2 bin 242 elektronik sigara kiti, 2 bin 790 elektronik sigara başlığı, 1275 elektronik sigara ateşleyicisi, 130 likit haznesi ve 18 sigara likidi bulundu.

Aracı kullanan şoför hakkında işlem yapılıp kaçak ürünlere el konulurken Ün'den açıklama geldi. Olayın kendinden habersiz gerçekleştiğini belirten Ün, her CHP'li gibi yine Atatürkçülüğün arkasına saklandı.

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? Eylül ayında faiz indirimi olur mu? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? Eylül ayında faiz indirimi... Haberi Görüntüle

“ADIMA KAYITLI BULUNAN ARACI YOĞUN OLARAK KULLANMAKTAYIM”

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, “Hakkımda bazı yayın organlarında çıkan yalan ve yanlış haberler üzerine bu açıklamayı yapma zorunluluğum doğmuştur. Edirne Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında gerek ülkemizin gerekse de Edirne'nin sorunları ile ilgilenmekte, çözümleri için mesai harcamaktayım.

Filistin düşmanı yeni kabine halkı sokaklara döktü: Fransa'da ayaklanma Filistin düşmanı yeni kabine halkı sokaklara döktü: Fransa'da ayaklanma Haberi Görüntüle

"ATATÜRK İLKELERİNE BAĞLI ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUM"

Ülkemiz ve şehrimiz için; halkımızın sorunları, işçinin, emekçinin, üreticinin ve çiftçinin sorunlarını gündeme getirmek, kurucu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri ve hedefleri doğrultusunda ülkemizin tamamında ve şehrimiz Edirne'de çalışmalarımı sürdürmekteyim.

Bu çalışmalarımı sürdürmek için birden fazla araç kullanmakta ve bu araçlar ile sık sık seyahat etmekteyim. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin çalışmalarına ara vermesi sebebiyle Edirne bölgesinde çalışmalarıma devam etmekte ve adıma kayıtlı bulunan 34 EKE 86 plakalı aracı bu dönemde yoğun olarak kullanmaktayım.

Her Milletvekili gibi benim de bu çalışmalarda yanımda olan resmi ve gayri resmi yardımcılarım, danışmanlarım, asistanlarım, şoförlerim bulunmaktadır. Büyük oranda adıma kayıtlı arabaları bu kişiler kullanmakta, tamir, bakım, temizlik gibi işleri ile uğraşmakta, günlük işlerimi takip etmekte, seyahatlerimi programlayıp gerektiğinde ulaşımımı sağlamaktadır” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading