Kadıköy'de facianın eşiğinden dönüldü!

Kadıköy'de facianın eşiğinden dönüldü!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, önce kaldırıma ardından aydınlatma direğine çarptı. Kaldırımda kimsenin olmaması, olası bir faciayı önledi.

Gündem

29.09.2024, 11:42

İstanbul Kadıköy'de sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazası, büyük bir faciayı ucuz atlattı. Göztepe Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde gerçekleşen kazada, Orhan Duhan Delen yönetimindeki 34 HA 7741 plakalı BMW marka araç, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu önce kaldırıma çıktı, ardından bir aydınlatma direğine çarparak durabildi.

Güzel Aşklar Diyarı dizisindeki konak nerede, hangi ilde? (Alaca Konak) Güzel Aşklar Diyarı dizisindeki konak nerede, hangi ilde? (Alaca Konak) Haberi Görüntüle

KALDIRIMDA KİMSENİN OLMAMASI FACİAYI ENGELLEDİ

Kaza, sabah saat 07.00 civarında yaşandı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, araç süratle ilerlerken bir anda kontrolden çıkarak caddenin sağındaki kaldırıma çıktı. Neyse ki kaldırımda o sırada kimse bulunmuyordu, bu sayede büyük bir facia önlendi. Aydınlatma direğine çarparak durabilen araçta maddi hasar meydana gelirken, sürücü kazayı yara almadan atlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı Mikati ile görüştü! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı Mikati ile görüştü! Haberi Görüntüle

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, araç sürücüsüne alkol testi yaparken, kazayla ilgili inceleme başlattı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı ancak polis, sürücünün neden kontrolü kaybettiğini belirlemek için çalışmalara devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading