"Kadın cinayetleri dursun" diye fotoğraf paylaştı! Altına yapılan yorum tüyler ürpertti

"Kadın cinayetleri dursun" diye fotoğraf paylaştı! Altına yapılan yorum tüyler ürpertti

Geçtiğimiz günlerde Semih Çelik,  Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i  vahşi bir şekilde öldürmüştü. Daha sonrası bu olay üzerine Türkiye ayağa kalktı. Bu olaylardan dolayı kadın cinayetlerine tepkiler yükseldi. TikTok'ta yürüyüşe giden genç kız fotoğraf paylaştı ve altına gelen yorum tüyler ürpertti.  

Gündem

09.10.2024, 14:48

İstanbul Fatih'te Semih Çelik​ isimli katil​ Ayşenur Halil​ ve İkbal Uzuner​'i korkunç bir şekilde öldürdü. Semih Çelik önce evine davet ettiği Ayşenur'u öldürdü. Daha sonra da surlara çağırdığı İkbal'i öldüren Çelik metrelerce yükseklikten atlayarak kendi yaşamına son verdi. 

Katil Semih Çelik'in telefonunda yapılan incelemelerde katilin İncel grubuna üye olduğu ortaya çıktı. Çocuklara sosyal medya üzerinden tehdit ve cinsel istismarda bulunan birçok üye sabah saatlerinde gözaltına alındı.

İntihar eden kişinin cenaze namazı kılınır mı? İntihar eden kişinin cenaze namazı kılınır mı? Haberi Görüntüle

OLAY YORUM TEPKİ TOPLADI

OIaya birçok mecradan tepkiler çığ gibi yükseldi. TikTok'ta bir genç kız kadın cinayetleri için yapılan yürüyüşe katıldığı fotoğrafı paylaştı. Genç kız fotoğrafı paylaştıktan sonra gelen yorum karşısında şok oldu! İkbal ve Ayşenur'un katledilmesinin ardından yürüyüş yapan bir kadının fotoğrafının altına yorum yapan sapkın tepki çekti. "Biri bunu da 5 parçaya ayırsın" yazılı yorumuyla tüm dikkatleri üzerine çekti.  Daha sonra gelen tepkiler yüzünden hemen sosyal medya hesabını kapattı.  

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading