Kadınların yüz karası! Sokak röportajında konuşan kadın, cinayetleri savundu: Adam öldürmesinde ne yapsın

Türkiye geçen hafta Fatih ve Eyüp'te işlenen iki kadın cinayetiyle sarsıldı. Vahşet olarak nitelendirilen bu cinayetler toplum, devlet yetkilileri ve uzmanlar tarafından büyük tepki görürken sosyal medyada 'kadınların yüz karası' olabilecek bir kadın kan donduran cinayetleri savundu. 

Gündem

11.10.2024, 13:07

Türkiye'nin acilen önlem alması gereken konuların başında gelen kadın cinayetlerinde İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'in hunharca öldürülmesi herkesin kanını dondurdu. Toplumun her kesimi tarafından infial uyandıran bu iki cinayet kadın cinayetlerinde bardağı taşıran son damla olurken insan sınıfına bile giremeyecek olan bir kadın akıl almaz sözlerle vahşice işlenen cinayetleri savundu.

Bursa'da tüyleri ürpertecek olay! Eşini ne kadar sürede boğacağını araştırdı, sonra cinayeti işledi Bursa'da tüyleri ürpertecek olay! Eşini ne kadar sürede boğacağını araştırdı,... Haberi Görüntüle

VAHŞİ CİNAYETLERİ SAVUNDU 

Türkiye'yi derinden sarsan iki genç kızı canice öldüren Semih Çelik işleyeceği cinayetlerle ilgili her gün yeni gelişmeler gelmeye devam ederken toplumda herkes Sur canisinin işlediği vahşi cinayetlere sert tepki gösterdi. Türkiye'de son zamanlarda artmaya başlayan kadın cinayetlerine nasıl bir önlem alması gerektiği tartışılırken kendini bilmezler de bu ateşe körükle gitmeyi tercih ediyor. Genellikle erkekler tarafından savunulan kadın cinayetlerini bu defa bir kadın savundu. 

Maltepe Belediyesi'nde İsrail propagandası! Dem Partili başkan yardımcısı Siyonistlerin yasını tuttu Maltepe Belediyesi'nde İsrail propagandası! Dem Partili başkan yardımcısı Siyonistlerin yasını... Haberi Görüntüle

"KADINLAR TEK DEĞİL ERKEKLERDE MAĞDUR"

İşte sokak röportajından akıl almaz sözlerle işlenen vahşi cinayetleri savunan o kadının sözleri...

İşlenen cinayetlerden sonra 'bir korkunuz var mı' diye soru soran muhabire;

Benim bir şey yaptığım yok benim bir korkum yok. Yani insanlar genelde o şekilde öldürülebiliyor tek taraflı düşünmemek lazım. Kadınlar tek değil erkeklerde mağdurlar. Neden diye sorarsanız hemen eveleniliyor ve hemen ayrılıyorlar. Kadınlar çok rezil halde görüyorsunuz.

Bölgesel savaş çıkabilir! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten net uyarı: Asıl problem İsrail'i destekleyenler Bölgesel savaş çıkabilir! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten net uyarı:... Haberi Görüntüle

"ADAM KADINI ÖLDÜRMESİNDE NE YAPSIN"

Yani ayrılıyorlar kocalarından hadi adam öldürmesin bu kadınları ne yapsın. Bide adamın yerine de koymak lazım kendimizi. Adam hiç ister mi durduk yere kadını öldürmeyi. 

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading