Yandex Metrica

Kadir Ezildi'nin sevgilisi kim? Kadir Ezildi kiminle evleniyor?

Kadir Ezildi'nin sevgilisi kim? Kadir Ezildi kiminle evleniyor?

En Hamarat Benim adlı televizyon programını sunan Kadir Ezildi uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat yaşıyordu. Kadir Ezildi'nin evlilik yolunda olduğu öğrenildi. Kadir Ezildi'nin sevgilisi kim? Kadir Ezildi kiminle evleniyor? soruları ise genç sunucunun sevenleri tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

04.07.2024, 17:08

Sosyal medya paylaşımları ve temizlik takıntısı ile ün kazanan Kadir Ezildi daha sonra televizyon dünyasına geçiş yapmıştı. Televizyon ekranlarında temizlik ve yemek yarışma programlarını sunan Kadir Ezildi son günlerde ekranlardan uzak bir yaşam sürüyordu. Kadir Ezildi'nin evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenildi. Çeyiz alışverişi için çarşı pazar dolaşan Kadir Ezildi'nin sevgilisinin kim olduğu ise merak konusu olmuştu. Kadir Ezildi'nin evleneceği kişi belli oldu. 

 

KADİR EZİLDİ'NİN SEVGİLİSİ KİM?

 "Temizlik Avcıları" "Temizlik Benim İşim" "En Hamarat Benim" yarışma programları ile tanınan Kadir Ezildi evlilik yolunda ilerliyor. Kadir Ezildi'nin Gamze Türkmen ile nişanlandığı ve çiftin evlilik planları yaptığı öğrenildi. 

 

Gamze Türkmen'in Canlar Cananı Muhammed ilahisi ile tanınan Fırat Türkmen'in kardeşi olduğu biliniyor. 

 

Kadir Ezildi'nin nişanlanacağı haberi hayranlarını mutlu etti. Genç sunucunun hayranları sosyal medya hesabından Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen'e tebrik mesajları attı.

 

KADİR EZİLDİ KİMİNLE EVLENİYOR?

Kadir Ezildi Gamze Türkmen ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Çiftin ilerleyen zamanda dünya evine girmesi bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading