Kadriye Çelik kimdir? Vural Çelik'in kardeşi ne iş yapıyor, oyuncu mu?

Kadriye Çelik kimdir? Vural Çelik'in kardeşi ne iş yapıyor, oyuncu mu?

Avrupa Yakası'ndaki Kubilay Peynircioğlu karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Vural Çelik evinde hayatını kaybetmiş olarak bulunmuştu. Vural Çelik'in ölümü üzerine sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımlayan Gürse Birsel gelen tepkiler üzerine paylaşımını silmişti. Gürse Birsel'e vefat eden oyuncunun kardeşi Kadriye Çelik'ten yanıt geldi. Peki Kadriye Çelik kimdir? Vural Çelik'in kardeşi ne iş yapıyor, oyuncu mu?

Gündem

22.10.2024, 10:38

Gülse Birsel Vural Çelik'in ölümü üzerine sosyal medya hesabından taziye paylaşımında bulunmuştu. Birsel, Vural Çelik ile arasının neden bozuk olduğunu anlatırken kullandığı ifadeler ve açıklamalar nedeniyle tepki görmüştü. Gürse Birsel daha sonra paylaşımını sildi ancak Vural Çelik'in ailesinden bu açıklamalara sert tepki geldi. 

Bakırköy'de travma yaratacak bir cinayet daha! Önce kadını öldürdü sonra intihar etti Bakırköy'de travma yaratacak bir cinayet daha! Önce kadını öldürdü sonra... Haberi Görüntüle

KADRİYE ÇELİK KİMDİR?

Kadriye Çelik vefat eden ünlü oyuncu Vural Çelik'in kardeşidir.  Kadriye Çelik ailesi adına Gülse Birsel'in açıklamalarına tepki gösterdi. Çelik açıklamasında şu ifadeleri kullandı;  "Kamuoyunun dikkatine... Hayatımızın en zor dönemlerinden birini yaşıyoruz. Çok sevgili ağabeyim Vural Çelik aramızdan ayrıldı ve derin bir acı bıraktı. Onun sıcak gülümsemesi, sevgi dolu yüreği ve hayatımıza kattığı güzellikler her zaman hatırlanacak. Unutmayalım ki, ağabeyim yaşamı boyunca birçok insanın kalbinde iz bıraktı. Bizlere öğrettiği değerleri, paylaştığı anıları ve verdiği sevgiyi asla unutmayacağız. Bu zor günlerde, birbirimize destek olmanın ve onun hatırasını yaşatmanın en önemli şey olduğunu biliyoruz. Çelik ailesi olarak acımız henüz çok tazeyken Gülse Birsel’in haddini aşan açıklamalarına üzülerek tanık olduk. Ağabeyim hakkında yapılan bu tür yorumların, savunma fırsatımız olmadan yapılmasının ne kadar yerinde olduğunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz."

Bölgede yeni fay hattı tespit edildi:  Depremler bölgedeki tehlikeyi artırabilir! Yaşanan son iki deprem aktif fay haritasında yer almıyor... Bölgede yeni fay hattı tespit edildi: Depremler bölgedeki tehlikeyi artırabilir!... Haberi Görüntüle

KADRİYE ÇELİK NE İŞ YAPIYOR?

Kadriye Çelik'in ne iş yaptığına dair internette bilgi bulunmuyor.

 

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading