Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu: '3 şehidimiz, 5 yaralımız var'

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu: '3 şehidimiz, 5 yaralımız var'

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Ankara TUSAŞ’ta yaşanan terör saldırısı sonrasında açıklamada bulundu. Çırpanoğlu, ‘3 şehit 5 yaralımız var’ dedi.

Gündem

23.10.2024, 17:51

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'ye (TUSAŞ) terör saldırısı düzenlendi. Bölgeye çok sayıda özel harekat polisi ve sağlık ekibi sevk edilirken ilk açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan geldi.

Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında, "TUSAŞ Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır" ifadelerini kullandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise açıklamasında, "Hain terör saldırısıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış olup, 1 Başsavcıvekili ve 8 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir" dedi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ise "3 şehidimiz, 5 yaralımız var" ifadelerine yer verdi.

Çırpanoğlu, "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAŞ) Bölgesinde gerçekleşen bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, daha fazla can kaybı olmamasını temenni ediyorum." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading